Jak zacząć robić ładne zdjęcia deserów? Radzi Justyna Porowska
Źródło: https://cakeit.pl/jak-zaczac-robic-ladne-zdjecia-deserow-radzi-justyna-porowska/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=jak-zaczac-robic-ladne-zdjecia-deserow-radzi-justyna-porowska
Justyna Porowska - fotografka kulinarna i nasz niedościgniony wzór zdradza tajniki fotografii i stylizacji kulinarnej. Artykuł Jak zacząć robić ładne zdjęcia deserów? Radzi Justyna Porowska pochodzi z serwisu Cake it - Bądź dumna ze swoich wypieków!.
Najnowsze przepisy
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 4
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 13
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 18
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Uwielbiam bezy! Pasują do każdej okazji. A taka piękna... ⇖ 14
Tartaletki Kinder Bueno to deser, który idealnie wpisuje... ⇖ 45
Tiramisu to w moim domu wymarzony deser. Przygotowuję go z... ⇖ 50
Wyjątkowe bezy przygotowane na bazie puree z czarnej... ⇖ 73
Waniliowy flan z truskawkami to prosty i efektowny deser.... ⇖ 87
Dwa intensywnie owocowe musy - marakujowy i truskawkowy,... ⇖ 123
Idealna propozycja na Wielkanoc - monoporcje adwokat z... ⇖ 117
Rolada biszkoptowa nie musi być nudna! Mak w biszkopcie... ⇖ 174
Dubajskie brownie to wariacja na temat viralowej dubajskiej... ⇖ 224
Połączenie kokosowego kremu namelaka z karmelizowanym... ⇖ 183
Rozpływające się w ustach połączenie miodowych blatów... ⇖ 201
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2991
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2142
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1485
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 757
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 694
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 675
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 669
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































