Jak zrobić: ZAKWAS NA ŻUREK (owsiany)?
Źródło: https://przepisy-aleksandry.blogspot.com/2013/01/jak-zrobic-zakwas-na-zurek-owsiany.html
Bardzo duzo frajdy sprawa mi przygotowanie calego dania od poczatku do konca i kiedy tylko mam czas, to staram sie nie isc na latwizne i nie kupuje gotowych produktow. Jednak pare razy skusilam sie na zakwas kupny i byl okropny! Przetestowalam kilka firm i powtarzal sie ten sam problem - przesadnie duzo czosnku. Zupa szla na zmarnowanie. Domowy zakwas robi sie bardzo szybko, tylko trzeba pamiet...
Najnowsze przepisy
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 12
[ Artykuł sponsorowany] Kuchnia Malezji i Singapuru:... ⇖ 11
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 37
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 27
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 177
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Zdjecie zrobione w marcu 2013 roku. W farszu mniej zoltego... ⇖ 622
Jeden z moich ulubionych przepisow rodem z Bliskiego... ⇖ 565
Tak przygotowany twarog jest numerem jeden w mojej... ⇖ 639
Czy moze byc cos lepszego na zimowy wieczor niz filizanka... ⇖ 524
Pyszny dodatek do grillowanego miesa. Suszony berberys moze... ⇖ 717
W naszym domu nadalzimno, zaopatrzeni w maly piecyk powoli... ⇖ 486
Nie jestem fanka kuchni angielskiej, ktora moim zdaniem... ⇖ 541
Moje najsmaczniejsze ciasto. Uwielbiane przez kazdego, kto... ⇖ 669
Przepis znalazlam na bloguGotowanie cieszy. Jest jedno... ⇖ 633
Na ulicy Sezamkowej mieszkal Ciasteczkowy Potwor, a w moim... ⇖ 691
Zdrowo, szybko i kolorowo.Skladniki3 pojedyncze piersi z... ⇖ 452
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 177
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 37
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 29
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 27
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 21
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 16
































