Jedzonko do pracy # 13 Sałatka z tuńczyka z fasolą
Źródło: https://codzienne-gotowanie.blogspot.com/2014/02/jedzonko-do-pracy-13-saatka-z-tunczyka.html
Tak jak juz kiedys wspominalam, od nowego roku mialam plan regularnie przygotowywac soebie jedzenie do pracy, niestety poniewaz styczen mialam bardzo zajety, zwyczajnie nie mialam czasu, ani glowy do wymyslania zestawow do zabrania do pracy. Jednak ten miesiac wydaje sie, ze bedzie spokojny i mam nadzieje, ze uda mi sie regularnie przygotowywac pudeleczka z jedzeniem do pracy.Dzis przygotowalam sa...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 11
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 37
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 23
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Paneer to ser wywodzący się z subkontynentu indyjskiego.... ⇖ 766
Curry z kukurydzy z groszkiem to kolejne fantastyczne,... ⇖ 743
Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami w związku z czym... ⇖ 744
Sałatka tajska z paluszkami krabowymi to idealna sałatka... ⇖ 787
Paszteciki z ciasta francuskiego z haggisem to idealna... ⇖ 764
Wszelkiego rodzaju chlebki są niezwykle popularne w kuchni... ⇖ 732
Zapraszam Was na kolejny rewelacyjny przepis z kuchni... ⇖ 684
Curry z kurczaka z Andhry to danie wywodzące się z... ⇖ 1389
Kurczak z Chettinad to danie, które pochodzi z południa... ⇖ 688
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1901
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1306
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 763
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 620
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 586
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 507
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































