Jedzonko do pracy #13
Źródło: https://codzienne-gotowanie.blogspot.com/2014/05/jedzonko-do-pracy-13.html
Musze przyznac, ze ostatnio ciezko idzie mi przygotowywanie jedzonka do pracy, mimo ze na prawde powinnam. Nie moge jesc frytek i pie ow w pracy, a wybor innych dan na stolowce jest ograniczony. Bardzo trudno jest mi sie jednak zmobilizowac, wieczorami zazwyczaj jestem zbyt zmeczona i zwyczajnie nie chce mi sie stac w kuchni i szykowac jedzenia na nastepny dzien, a rano z kolei nigdy nie mam czasu...
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 2
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 3
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 19
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Paneer to ser wywodzący się z subkontynentu indyjskiego.... ⇖ 757
Curry z kukurydzy z groszkiem to kolejne fantastyczne,... ⇖ 737
Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami w związku z czym... ⇖ 740
Sałatka tajska z paluszkami krabowymi to idealna sałatka... ⇖ 780
Paszteciki z ciasta francuskiego z haggisem to idealna... ⇖ 755
Wszelkiego rodzaju chlebki są niezwykle popularne w kuchni... ⇖ 727
Zapraszam Was na kolejny rewelacyjny przepis z kuchni... ⇖ 676
Curry z kurczaka z Andhry to danie wywodzące się z... ⇖ 1383
Kurczak z Chettinad to danie, które pochodzi z południa... ⇖ 679
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 547
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 473
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 389
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 372
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 351
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 328
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 228
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221









































