Jesienna zupa z dynią i jarmużem

09.11.2022 Magda Składniki (na 2-3 porcje): około 2 szklanki pokrojonej w kostkę dyni 1 duża cebula 2 garści jarmużu puszka białej fasoli kostka bulionowa – użyłam warzywnej, BIO 2 łyżki oliwy sól i pieprz do smaku łyżka koncentratu pomidorowego szczypta cukru 2 łyżki sosu sojowego skórka…
Najnowsze przepisy
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 6
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 6
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 13
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 11
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Przepisy z bloga
30.08.2025 Magda Kokos i słony karmel to zniewalające... ⇖ 73
Ten bowl łączy w sobie aromaty i tekstury, które tworzą... ⇖ 52
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 321
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272