Mamy 190127 przepisów na 585 blogach.

Wyświetlono: 169 razy

Kaczka z brzoskwiniami i nutą pomarańczy

Kaczka z brzoskwiniami i nutą pomarańczy

Kaczka to klasyka i symbol polskiej kuchni. Pieczona kaczka z chrupiaca skorka z aromatycznymi ziolami, pachnaca owocowa nuta pomaranczy i slodkich brzoskwin, to swietny pomysl na wykwintny niedzielny obiad.Skladniki:1 kaczka (2kg)1/2 szklanki bulionu drobiowego2 marchewki1 cebula4 liscie laurowe3...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Sałatka Kalifornijska

Sałatka Kalifornijska

Ekspresowa 3-składnikowa sałatka to wybawienie... ⇖ 6

Rurki z...

Rurki z...

Takie rurki to świetny pomysł na słodki... ⇖ 0

Kapusta ze skwarkami i...

Kapusta ze skwarkami i...

Kapusta, koperek, chrupiące skwarki, mój... ⇖ 3

Wafelki serowe toffi

Wafelki serowe toffi

Wafle przełożone maślaną masą z serkiem... ⇖ 8

Krem pomarańczowy

Krem pomarańczowy

Ten pyszny deser to kwintesencja smaku i... ⇖ 11

Kremowy sernik z...

Kremowy sernik z...

Można jeść i jeść i nigdy się nie znudzi,... ⇖ 4

Sałatka z dynią, serem...

Sałatka z dynią, serem...

Sałatka z dynią, serem feta i kaszą quinoa.... ⇖ 12

Owsiano migdałowe gofry...

Owsiano migdałowe gofry...

Bezglutenowe owsiano migdałowe gofry. Zrobiłam... ⇖ 12

Kruchy placek z...

Kruchy placek z...

Kruchy placek z jabłkami – kuchnia podkarpacka... ⇖ 44

Gdzie zorganizować...

Gdzie zorganizować...

Wesele, jubileusz, urodziny, wieczór panieński... ⇖ 14

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM