Kajzerki

Delikatnie chrupiąca skórka, mięciutki środek. Bułeczki wyszły idealnie.Świetnie smakują ciepłe, jak również na drugi dzień z dowolnymi dodatkami :)3 szkl mąki pszennej3/4 szkl ciepłej wody7g drożdży instant1 łyżeczka cukru1 łyżeczka soli1 jajko2 łyżki miękkiego masłaDo dużej miski przesypać wszystkie suche składniki, wymieszać. Dodać jajko, masło i...
Najnowsze przepisy
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 4
Oh, let me tell you about the magic of sweet potato... ⇖ 6
Let me tell you, caprese stuffed chicken breast is one of... ⇖ 7
Let me tell you, my love for this tex mex sweet potato hash... ⇖ 6
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 11
Ah, the holiday season! There’s nothing quite like... ⇖ 13
Oh, let me tell you about the pure joy of making churros at... ⇖ 17
Oh, let me tell you about *lasagna*! This classic Italian... ⇖ 16
Oh, strawberry shortcake—where do I even begin? This... ⇖ 12
There’s something truly magical about making your own... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 734
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 544
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6127
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 751
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2051
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 335
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 305
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 291
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 263
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 256
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 211