Kalarepa po szwajcarsku
Źródło: https://magicznakuchniakasia.blogspot.com/2018/07/kalarepa-po-szwajcarsku.html
Kalarepa jest warzywem ktore coraz czesciej zaczyna goscic w moim menu. W tym przepisie podsmazana jest na masle, a potem duszona w bulionie. Dzieki temu powstaje nam lekki warzywny dodatek, ktory jest idealny do wielu miesnych i rybnych potraw.Kalarepa po szwajcarskuSkladniki na kalarepe po szwajcarsku:1 duza kalarepa lub dwie malesok z 1/2 cytryny2 cebule szalotki30 g masla200 ml bulionuso...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 19
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 26
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 29
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 30
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 36
Przepisy z bloga
Niezapomniane ciasto mojego dzieciństwa.Szarlotka - kruche... ⇖ 606
Moje ulubione ciasto na pierogi bezglutenowe, jak do tej... ⇖ 424
Obiad dosłownie w 30 minut. Idealny jak nam brakuje czasu,... ⇖ 410
Jeden z moich ulubionych farszy czyli delikatna cukinia,... ⇖ 614
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie... ⇖ 708
Najlepszy jaki do tej pory jadłam chleb bezglutenowy.... ⇖ 627
Obecnie moje ulubione kopytka. Pyszne, a do tego delikatne,... ⇖ 585
Bardzo prosta i szybka przekąska z tortilli z dodatkiem... ⇖ 724
Od kilku lat moje ulubione ciasto na pierogi, bardzo... ⇖ 583
Najlepszy jak do tej pory sos do spaghetti z pomidorów,... ⇖ 629
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3150
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2180
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1525
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 863
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 770
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 734
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 717
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 704
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 667









































