Kamdicza po koreańsku
Źródło: https://www.mojemaleczarowanie.pl/2020/03/kamdicza-po-koreansku.html
Takie ziemniaki w słupkach zalane olejem można zajadać same lub jako dodatek do mięs czy warzyw pieczonych.Polecam gorąco, są aromatyczne i bardzo smaczne.Przepis pochodzi z książki "500 potrwa z ziemniaków" W.A.Bołotnikowa, L.M. Wapiennik.Danie szybkie do zrobienia więc czasu dużo nie potrzebujecie.Pyszne ziemniaczki po koreańsku.CZYTAJ DALEJ
Najnowsze przepisy
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 12
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 8
Pomysł na deser z jabłkami Prosty, ponadczasowy deser... ⇖ 6
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 9
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Torcik jabłkowy, torcik na zimno idealny na poczęstunek... ⇖ 42
Dziś zapraszam na przepyszny torcik, który rozpływa się... ⇖ 86
W lipcu pewna wspaniała dziewczyna o imieniu Justyna... ⇖ 81
Pyszna zupa dyniowa dla całej rodziny. Przepis na zupkę... ⇖ 87
Dobrych zup nigdy nie za dużo w kuchni, przynajmniej u... ⇖ 89
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 81
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 77
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 74
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 60








































