Najnowsze przepisy
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 11
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 14
Szybkie do zrobienia, z podstawowych składników,na szybki... ⇖ 22
Ten przepis na zawijany chleb z przecierem pomidorowym i... ⇖ 14
Kanapka Miso
Kanapka Miso… Pasta Miso jest oczywiście częścią historii Japończyków od ponad 1300 lat. Historia miso jest dość niezwykła, historycy uważają, że powstała w starożytnych Chinach, jako sfermentowana żywność w tym przypadku, sfermentowana żywność sojowa. Do Japonii została najprawdopodobniej sprowadzona przez Chiny kontynentalne i Półwysep Koreański w okresie Asuka w VII wieku. Pierwsze wzmianki o miso… Czytaj dalej Kanapka Miso Artykuł Kanapka Miso pochodzi z...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 40
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 57
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 65
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 33
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 37