Najnowsze przepisy
Bardzo dobre dziadkowe ciasto, dziadkowe - bo mój Dziadek... ⇖ 3
Wilgotne ciasto z rabarbarem i kruszonką, które idealnie... ⇖ 13
Roladki drobiowe z mozzarellą, cheddarem i szczypiorkiem... ⇖ 14
Kanapka na ciepło z boczkiem i podagrycznikiem
Kanapka na ciepło z boczkiem i podagrycznikiem to moja propozycja na tani ale niezwykle smaczny i na długo sycący lunch lub kolację. Znacie podagrycznik? To bardzo popularna dziko rosnąca w zacienionych miejscach roślina, uważana często za chwast. Ta roślinka ma sporo cennych wartości, minerałów, witamin – warto ją jeść. Młode liście i pędy zbieramy wiosną i latem. Mają ciekawy marchewkowo – selerowy smak. Można zjadać je na surowo lub po obróbce termicznej. Dodawać...
Przepisy z bloga
Masa z kaszy manny Idealna do przekładania ciast, placków... ⇖ 27
Nastolatki gotują obiad ziemniaki z wody i omlet Ostatnio... ⇖ 36