Kanapka Smørrebrød
Źródło: https://www.mecooks.pl/ryby-owoce-morza/kanapka-smorrebrod/
Smørrebrød to otwarta kanapka popularna w Danii, aczkolwiek znaleźć można ją również w kuchni norweskiej oraz szwedzkiej. Kanapka ta składa się z pieczywa, które najczęściej jest pieczywem ciemnym oraz zimnych dodatków takich jak wędlina, śledź, pasta kanapkowa, ser oraz dodatki warzywne. Kanapkę smørrebrød z powodzeniem podać można na przystawkę, kolację lub jako przekąskę. Przepis na… The post Kanapka Smørrebrød appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Jest coś magicznego w chwili, gdy pierwsze płatki śniegu... ⇖ 13
Tradycyjny domowy obiad z roladami z karkówki i pysznym... ⇖ 19
To ciasto pachnie moim dzieciństwem! W domu zawsze robiło... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 51
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 54
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 53
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 84
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1926
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1106
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 942
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 860
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 816
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 511









































