Kanapka Smørrebrød
Źródło: https://www.mecooks.pl/ryby-owoce-morza/kanapka-smorrebrod/
Smørrebrød to otwarta kanapka popularna w Danii, aczkolwiek znaleźć można ją również w kuchni norweskiej oraz szwedzkiej. Kanapka ta składa się z pieczywa, które najczęściej jest pieczywem ciemnym oraz zimnych dodatków takich jak wędlina, śledź, pasta kanapkowa, ser oraz dodatki warzywne. Kanapkę smørrebrød z powodzeniem podać można na przystawkę, kolację lub jako przekąskę. Przepis na… The post Kanapka Smørrebrød appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Delikatna, puszysta i pełna smaku focaccia z dodatkiem... ⇖ 6
Kentucky Gold – prosty domowy sos, który pasuje do wielu... ⇖ 13
Ta warstwowa sałatka na Sylwestra jest nieziemska! Lubię... ⇖ 18
Zestaw sprawdzonych propozycji na sylwestrowe sałatki,... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 52
Pierogi z kapustą i grzybami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 65
Szyszki czekoladowe to przepyszny, słodki deser, idealny... ⇖ 72
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 77
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 82
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 85
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3780
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2344
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1679
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 940
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 915
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 852
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 805









































