Kanapka Smørrebrød
Źródło: https://www.mecooks.pl/ryby-owoce-morza/kanapka-smorrebrod/
Smørrebrød to otwarta kanapka popularna w Danii, aczkolwiek znaleźć można ją również w kuchni norweskiej oraz szwedzkiej. Kanapka ta składa się z pieczywa, które najczęściej jest pieczywem ciemnym oraz zimnych dodatków takich jak wędlina, śledź, pasta kanapkowa, ser oraz dodatki warzywne. Kanapkę smørrebrød z powodzeniem podać można na przystawkę, kolację lub jako przekąskę. Przepis na… The post Kanapka Smørrebrød appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Szukasz przepisów na roślinne zupy? Mam dla Ciebie aż 12... ⇖ 5
pasta rybna Często brakuje nam czasu na przygotowanie... ⇖ 12
Rewelacyjny świąteczny przysmak do barszczyku. Taki co... ⇖ 24
Piecuchy to rewelacyjny dodatek do barszczyku na święta i... ⇖ 14
Bienenstich jest jednym z najbardziej znanych i lubianych... ⇖ 8
Ostatnio na słodki poczęstunek przygotowałam muffinki z... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 53
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 54
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 56
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 87
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2016
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1125
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 959
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 874
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 846
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 521









































