Kanapka Smørrebrød
Źródło: https://www.mecooks.pl/ryby-owoce-morza/kanapka-smorrebrod/
Smørrebrød to otwarta kanapka popularna w Danii, aczkolwiek znaleźć można ją również w kuchni norweskiej oraz szwedzkiej. Kanapka ta składa się z pieczywa, które najczęściej jest pieczywem ciemnym oraz zimnych dodatków takich jak wędlina, śledź, pasta kanapkowa, ser oraz dodatki warzywne. Kanapkę smørrebrød z powodzeniem podać można na przystawkę, kolację lub jako przekąskę. Przepis na… The post Kanapka Smørrebrød appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Wyobraź sobie poranek bez konieczności dotykania brudnymi... ⇖ 7
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 12
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 55
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 55
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 58
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 88
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2111
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1147
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 989
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 892
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 878
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 636









































