Kanapka Smørrebrød
Źródło: https://www.mecooks.pl/ryby-owoce-morza/kanapka-smorrebrod/
Smørrebrød to otwarta kanapka popularna w Danii, aczkolwiek znaleźć można ją również w kuchni norweskiej oraz szwedzkiej. Kanapka ta składa się z pieczywa, które najczęściej jest pieczywem ciemnym oraz zimnych dodatków takich jak wędlina, śledź, pasta kanapkowa, ser oraz dodatki warzywne. Kanapkę smørrebrød z powodzeniem podać można na przystawkę, kolację lub jako przekąskę. Przepis na… The post Kanapka Smørrebrød appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Placki ziemniaczane na smalcu gęsim Dziś, smalec gęsi... ⇖ 11
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 19
Co roku do świątecznego barszczyku przygotowuję zakwas z... ⇖ 69
Pasta z awokado i chili – guacamole- zdrowa, aromatyczna... ⇖ 11
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 16
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 53
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 54
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 56
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 87
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2044
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1128
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 961
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 877
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 852
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 536









































