Kanapka z awokado i solonymi migdałami
Źródło: https://www.dorotasmakuje.com/2022/03/kanapka-z-awokado-i-solonymi-migdalami/
Jadacie kanapki? Z czym najczęściej? Macie swoje ulubione dodatki do kanapek? Bardziej typowe czy bardziej nietypowe połączenia? Mi od dłuższego czasu bardzo smakuje połączenie dojrzałego, miękkiego jak masło awokado oraz solonych, prażonych migdałów na razowym chlebie. Pycha! Koniecznie spróbujcie! PRZEPIS KANAPKA Z AWOKADO I SOLONYMI MIGDAŁAMI Składniki: 2 kromki razowego chleba 0,5 dojrzałego awokado 1 garść solonych i prażonych migdalów Jak zrobić kanapkę z...
Najnowsze przepisy
Pieczony w całości łosoś to łatwy i szybki przepis na... ⇖ 7
Ten pyszny drożdżowiec czas upiec na święta. Ona jest... ⇖ 9
Zdrowe i bardzo pożywne, sycące śniadanie? To tylko... ⇖ 8
Przepis na ekspresowy miodownik bez pieczenia na... ⇖ 14
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 22
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 30
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 30
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 54
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 56
Listopad to miesiąc, w którym jesień odsłania swoje... ⇖ 50
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 60
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 55
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 70
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3174
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2181
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1527
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 864
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 773
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 743
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 721
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 712
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 667









































