Kanapka z mortadelą cytryną i Parmigiano Reggiano
Źródło: https://rafalcook.com/2023/09/30/kanapka-z-mortadela-cytryna-i-parmigiano-reggiano/
Kanapka z mortadelą cytryną i Parmigiano Reggiano to jedno z najpopularniejszych włoskich dań, które wywodzi się z regionu Emilia-Romania. To proste, ale smaczne połączenie składników sprawia, że jest to doskonały wybór na szybki posiłek przekąskę …
Najnowsze przepisy
Zupa rybna z łososiem i krewetkami pachnie fenkułem,... ⇖ 3
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki... ⇖ 4
Inlagd sill, czyli śledzie marynowane po szwedzku w sosie... ⇖ 6
Sernik Harataniec to wyjątkowe ciasto, które idealnie... ⇖ 24
Całkiem paradoksalnie ludzie nie lubią mieć zbyt dużego... ⇖ 39
Farszynki ziemniaczane to mazurski specjał w połączeniu... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2518
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2064
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1410
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 830
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 731
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 662
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 638
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 629









































