Kanapka z mortadelą cytryną i Parmigiano Reggiano
Źródło: https://rafalcook.com/2023/09/30/kanapka-z-mortadela-cytryna-i-parmigiano-reggiano/
Kanapka z mortadelą cytryną i Parmigiano Reggiano to jedno z najpopularniejszych włoskich dań, które wywodzi się z regionu Emilia-Romania. To proste, ale smaczne połączenie składników sprawia, że jest to doskonały wybór na szybki posiłek przekąskę …
Najnowsze przepisy
Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit... ⇖ 27
Grecka kuchnia to smak lata, morza i gaju oliwnego w jednym... ⇖ 23
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 26
Tymi ciasteczkami przerwałam pisanie bloga, nimi otwieram... ⇖ 22
Nie ma nic lepszego niż domowa konserwa. Taką konserwę... ⇖ 143
2 jajka80 g cukru100 ml oleju2 dojrzałe banany150 g mąki... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1441
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 651
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 570
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 546
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 495
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 447
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 444
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 426
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 334









































