kandyzowana skórka pomarańczy
Źródło: http://babkawformie.blogspot.com/2016/11/kandyzowana-skorka-pomaranczy.html
Kandyzowana skorka pomaranczy, bardzo aromatyczna i slodka, to idealny dodatek do ciast i ciasteczek. Nie tylko swiatecznych, choc mi osobiscie zapach pomaranczy zawsze przywoluje na mysl zime i Boze Narodzenie.skladniki:skorka z 2 pomaranczy6 lyzek cukru6 lyzek wodywykonanie:Skorki pomaranczy mocze w zimnej wodzie okolo 24 godzin (nie dluzej, bo moga zaczac fermentowac). W tym cz...
Najnowsze przepisy
CIASTECZKA ORZECHOWETo moje ukochane ciasteczka, bardzo... ⇖ 12
Nie masz czasu na długie szykowanie , a chcesz zaskoczyć... ⇖ 20
Święta Bożego Narodzenia mają w sobie coś wyjątkowego... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Czasem mam ochotę na coś prostego, ale konkretnego –... ⇖ 141
Sernik z mlekiem skondensowanym to jeden z moich ulubionych... ⇖ 693
Przepyszny sernik na tradycyjnym kruchym spodzie, kremowy i... ⇖ 909
Polecam Wam przepis na lekką, letnią sałatkę z rukoli z... ⇖ 1034
Pyszne jajka faszerowane zielonym groszkiem to doskonała... ⇖ 859
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1977
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 1933
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1361
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 797
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 718
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 645
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 629
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 600









































