Kandyzowana skórka z cytrusów

Kandyzowane skórki cytrusów. Skórki z cytryn i pomarańczy gotowane w syropie cukrowym, posłużą jako dodatek do lukrowania pączków i sernika. Słodkie cytrusowe zesty, uwielbiane przez jednych, znienawidzone przez drugich. Osobiście nie wyobrażam sobie świeżego pączka z nadzieniem różanym bez lukrowej polewy i kandyzowanej pomarańczowej skórki, takiemu pączkowi brakuje...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 11
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 22
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 17
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 24
Let me tell you, cooking shrimp in an air fryer is an... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Dieta niskobiałkowa jest dedykowana przede wszystkim... ⇖ 161
Idealne klopsiki wieprzowo - wołowe. Miękkie klopsiki w... ⇖ 469
Walentynkowe bezowe serca nadziewane kremem i malinami.... ⇖ 455
Najpyszniejsze kruche ciasteczka migdałowe. Kruche ciastka... ⇖ 442
Romantyczny makaron z krewetkami w kremowym sosie... ⇖ 356
Przystawka z roladek z szynki dojrzewającej prosciutto... ⇖ 366
Pieczony sernik słodzony mlekiem skondensowanym. Sernik z... ⇖ 373
Kiedy myślimy o wyśmienitej polskiej kuchni, nasze myśli... ⇖ 400
Praca komputerowa w ogólnej świadomości uchodzi za... ⇖ 379
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 782
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 321
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 276
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 202
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 197