Kapusta czerwona z boczkiem na ciepło

Kapusta zasmażana to pyszny dodatek do obiadu. Prosta i szybka. W wersji świątecznej przyprawiona doskonale.Składniki:0,5 niedużej główki kapusty kapusty1 szklanka wody lub bulionu 2-3 łyżki smalcu1 czubata łyżka mąki pszennej 30 dkg boczku wędzonego1 cebula2 łyżki posiekanej natki pietruszki1/3 płaskiej łyżeczki mielonego pieprzu szczypta kminku w całości lub mielonego 1/2 łyżeczki czerwonej papryki wędzonej 1 łyżka miodu 2 łyżki soku z cytrynySposób...
Najnowsze przepisy
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 4
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 9
Dla wielu osób filiżanka świeżo zaparzonej kawy to... ⇖ 6
Chrupiące pieczone ziemniaki z serem cheddar i boczkiem.... ⇖ 11
Nocna owsianka z jabłkiem i klonem – fit, bez gotowania5... ⇖ 14
Pyszny serniczek na pierwszy dzień szkoły? czemu nie?... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Ciasto ucierane, śliwki i duuużo kruszonki. To musi być... ⇖ 48
Dziś zapraszam na bardzo dobre kruche ciasto z budyniem i... ⇖ 44
Kurczak pod pierzynką z cebuli – szybki, rodzinny obiad... ⇖ 41
30.08.2025 Magda Kokos i słony karmel to zniewalające... ⇖ 37
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 36
Pyszna prosta sałatka, która smakuje solo, z mięsem czy... ⇖ 32