Kapusta na ciepło

Kapusta na ciepło, duszona z ulubioną kiełbasą i pieczarkami to szybkie danie jednogarnkowe w sam raz na dobrą kolację. Przygotowuje się je w niecałą godzinę. Smakuje jak dobry bigos.Składniki:Warzywa:1/2 główki kapusty (przed poszatkowaniem 1,2 kg)25 dkg pieczarek2-3 kiełbasy (śląskie, chłopskie, jałowcowe) 2-3 cebule dymki2 ząbki czosnkupęczek koperku3-4 łyżki olejuPrzyprawy:pieprz i sól do smaku1 łyżeczka pieprzu ziołowego2 łyżki maggi1 łyżeczka cukru1 łyżka...
Najnowsze przepisy
Wspaniały smaki i naprawdę bardzo szybki w przygotowaniu!... ⇖ 3
Składniki: podudzia kurczaka 1 kg, przyprawa pikantna do... ⇖ 7
Najprostsze ciasto z cukinii – wilgotne, cytrynowe i... ⇖ 10
Prosta pyszna sałatka, która najlepiej smakuje w sezonie... ⇖ 7
Jeśli lubisz czekoladowe cukierki, to mini deser Michałki... ⇖ 8
Pudding z tapioki z karmelizowanymi figami z dodatkiem... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Kotlet de volaille przyrządzamy z piersi kurczaka, którą... ⇖ 50
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1430
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 623
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 535
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 496
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 446
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 444
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 437
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 406