Kapusta pekińska z porem i ogórkami – doskonały dodatek do mięsa

Bardzo lubie przygotowana w ten sposob kapuste pekinska. Przede wszystkim juz sama kapusta pekinska z dodatkiem ogorka bardzo mi smakuje, a tutaj mamy zarowno swiezy jak i konserwowy. Por dodatkowo zaostrza calosc, a zielona cebulka podtrzymuje zielona kolorystyke. Niewielka ilosc majonezu sprawia, ze surowka jest nawilzona i zespolona, ale nie plywa w majonezie czy smietanie. … Czytaj dalej...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 9
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 10
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Dziś zapraszam na pyszną, rozgrzewającą i niedrogą... ⇖ 31
Masz w domu kawałek czerstwego chleba, z którego jedzenia... ⇖ 35
Dzisiejszy przepis, czyli sałatka z pieczonych warzyw z... ⇖ 58
Lubię ten czas, gdy jesienne wieczory pachną cynamonem i... ⇖ 85
Siekane kotleciki drobiowe z porem, kalafiorem i suszoną... ⇖ 62
Makaron z klopsikami w sosie porowo-pieczarkowym to dla... ⇖ 54
Są takie przepisy, które wyglądają bardzo efektownie, a... ⇖ 56
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204