Kapusta pekińska z porem i ogórkami – doskonały dodatek do mięsa
Źródło: https://smakinatalerzu.pl/2018/08/19/kapusta-pekinska-z-porem-i-ogorkami-doskonaly-dodatek-do-miesa/
Bardzo lubie przygotowana w ten sposob kapuste pekinska. Przede wszystkim juz sama kapusta pekinska z dodatkiem ogorka bardzo mi smakuje, a tutaj mamy zarowno swiezy jak i konserwowy. Por dodatkowo zaostrza calosc, a zielona cebulka podtrzymuje zielona kolorystyke. Niewielka ilosc majonezu sprawia, ze surowka jest nawilzona i zespolona, ale nie plywa w majonezie czy smietanie. … Czytaj dalej...
Najnowsze przepisy
Grecka kuchnia to smak lata, morza i gaju oliwnego w jednym... ⇖ 8
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 22
Tymi ciasteczkami przerwałam pisanie bloga, nimi otwieram... ⇖ 15
Nie ma nic lepszego niż domowa konserwa. Taką konserwę... ⇖ 107
2 jajka80 g cukru100 ml oleju2 dojrzałe banany150 g mąki... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Karpatka to jedno z tych ciast, które od razu przywołuje... ⇖ 30
Jeśli tak jak ja lubisz czasem przełamać klasyczne smaki... ⇖ 55
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1403
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 646
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 561
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 546
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 494
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 446
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 440
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 426
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 332









































