Kapusta pekińska z porem i ogórkami – doskonały dodatek do mięsa
Źródło: https://smakinatalerzu.pl/2018/08/19/kapusta-pekinska-z-porem-i-ogorkami-doskonaly-dodatek-do-miesa/
Bardzo lubie przygotowana w ten sposob kapuste pekinska. Przede wszystkim juz sama kapusta pekinska z dodatkiem ogorka bardzo mi smakuje, a tutaj mamy zarowno swiezy jak i konserwowy. Por dodatkowo zaostrza calosc, a zielona cebulka podtrzymuje zielona kolorystyke. Niewielka ilosc majonezu sprawia, ze surowka jest nawilzona i zespolona, ale nie plywa w majonezie czy smietanie. … Czytaj dalej...
Najnowsze przepisy
13.12.2025 Magda Ta piernikowa owsianka z piekarnika to... ⇖ 20
Karpatka to jedno z tych ciast, które od razu przywołuje... ⇖ 25
W okresie bożonarodzeniowym a w zasadzie od pierwszych dni... ⇖ 14
Wilgotne brownie w świątecznej formie Pana Ciastka. Mały... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Karpatka to jedno z tych ciast, które od razu przywołuje... ⇖ 25
Jeśli tak jak ja lubisz czasem przełamać klasyczne smaki... ⇖ 55
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1248
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 638
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 553
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 537
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 482
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 438
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 432
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 421
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 318








































