Karkówka pod cebulową pierzynką z pieczarkami

1 kg karkówki2 duże cebule100 g smażonych pieczarek2 liście laurowe150 ml zimnej wody10 łyżek oleju1/2 łyżeczki pieprzu grubo mielonegoprzyprawy- peklo sól , pieprz czarny , słodka papryka , majeranekKarkówkę kroimy na około 5 cm plastry , posypujemy z każdej strony przyprawami (oprócz pieprzu grubo mielonego) . Przekładamy do naczynia żaroodpornego , szczelnie przykrywamy i pozostawiamy na 12 godzin w chłodnym miejscu .Po upływie tego czasu mięso obsmażamy na dobrze...
Najnowsze przepisy
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 12
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 10
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 13
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 17
Oh, let me tell you about the magic of sweet potato... ⇖ 22
Let me tell you, caprese stuffed chicken breast is one of... ⇖ 14
Przepisy z bloga
1 kg tulipów ze skrzydełek1 łyżeczka pieprzu białego1... ⇖ 101
400 g mięsa mielonego wieprzowego1 duża cebula2 łyżki... ⇖ 129
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2074
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 342
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 312
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 300
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 270
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 262