Karkówka pod cebulową pierzynką z pieczarkami

1 kg karkówki2 duże cebule100 g smażonych pieczarek2 liście laurowe150 ml zimnej wody10 łyżek oleju1/2 łyżeczki pieprzu grubo mielonegoprzyprawy- peklo sól , pieprz czarny , słodka papryka , majeranekKarkówkę kroimy na około 5 cm plastry , posypujemy z każdej strony przyprawami (oprócz pieprzu grubo mielonego) . Przekładamy do naczynia żaroodpornego , szczelnie przykrywamy i pozostawiamy na 12 godzin w chłodnym miejscu .Po upływie tego czasu mięso obsmażamy na dobrze...
Najnowsze przepisy
Wprowadzenie – smak dzieciństwa z twistem Wielkanocne... ⇖ 6
Thanksgiving is one of my absolute favorite times of the... ⇖ 16
Thanksgiving is all about gathering around the table and... ⇖ 11
Thanksgiving is such a magical time, isn’t it? I can... ⇖ 8
Thanksgiving is truly one of my favorite times of the year!... ⇖ 9
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 14
Oh, let me tell you, there’s something just magical about... ⇖ 17
Przepisy z bloga
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 23
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 843
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 396
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 367
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 355
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 290