Karkówka wolno pieczona
Źródło: https://pieprzyczfantazja.pl/2020/10/karkowka-wolno-pieczona/
Pieczenie mięsa w większym kawałku to z pozoru prosta czynność: zamarynować lub oprószyć przyprawami i upiec w 180 stopniach, można a dlaczego nie? Przyznam się, że właśnie w taki sposób często mięso wysuszałam i nie było najsmaczniejsze. Dopiero jak zaczęłam piec w niskiej temperaturze to uzyskałam oczekiwany efekt. 110 stopni to temperatura pieczenia. Mięso jest...
Najnowsze przepisy
Dla wszystkich znudzonych kanapkami na śniadanie mam coś... ⇖ 13
Malinowe Sernikobrownie– połączenie czekolady, sera i... ⇖ 14
Pasta z kiełbasy to propozycja na szybki i smaczny sposób... ⇖ 16
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe,... ⇖ 12
Ciasto przekładane bez pieczenia. Szybki i smaczny deser,... ⇖ 13
Artykuł sponsorowany – treść i zdjęcia dostarczone... ⇖ 12
Ghriba – marokańskie ciasteczka o smaku pomarańczy i... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Czekoladowe ciasto z gruszkami – miękkie, wilgotne i... ⇖ 31
Pieczarki marynowane w delikatnej, lekko kwaskowej zalewie... ⇖ 35
Delikatna, kremowa i pachnąca czosnkiem. Zupa krem z... ⇖ 28
Czasem najprostsze smaki mają w sobie najwięcej magii.... ⇖ 50
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 56
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 61
Bigos z bakłażana – lekka i pyszna wariacja bez mięsa.... ⇖ 53
Zupa krem z porów – delikatna, kremowa i rozgrzewająca.... ⇖ 64
Puree z dyni to aksamitny i lekki dodatek, który zachwyca... ⇖ 59
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 52
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 43
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 42
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 36








































