Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na Szybki makaron z czosnkiem i... ⇖ 15
Wprowadzenie do Risotto z grzybami Co to jest risotto?... ⇖ 13
Wprowadzenie do Wrapów z Hummusem i Warzywami Dlaczego... ⇖ 11
Kawa turecka i daktyle – smak tradycji, który trwa wieki... ⇖ 16
Super szybkie oraz super smaczne ciasto owsiane z dodatkiem... ⇖ 17
Deser, który nasyci na dłużej. Prosty, szybki, idealny... ⇖ 18
Kawa, kuchnia i kadr – czyli co kocham najbardziej? Nie... ⇖ 18
Jeśli lubisz pasty kanapkowe o wyrazistym smaku, ta... ⇖ 24
Karkówka wolno pieczona

Pieczenie mięsa w większym kawałku to z pozoru prosta czynność: zamarynować lub oprószyć przyprawami i upiec w 180 stopniach, można a dlaczego nie? Przyznam się, że właśnie w taki sposób często mięso wysuszałam i nie było najsmaczniejsze. Dopiero jak zaczęłam piec w niskiej temperaturze to uzyskałam oczekiwany efekt. 110 stopni to temperatura pieczenia. Mięso jest...
Przepisy z bloga
Efektowny deser z truskawkami i kremem z białej czekolady.... ⇖ 37
Poznaj przepis na naleśniki caprese z pieczarkami i lekkim... ⇖ 44
Są dania, które nie muszą krzyczeć, by zapamiętać je... ⇖ 64
Lato w kawałku ciasta! Sernik na zimno z jagodami, białą... ⇖ 64
Przepis na kompot z rabarbaru i jego wariacje. Dowiedz... ⇖ 47
Przepisy na czasie
Prosty przepis na pyszny niedzielny obiad, w brew pozorom... ⇖ 1299
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 920
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 621
Zrazy czy roladki? Jak się u Was mówi na takie zawijane... ⇖ 573
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 530
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 490
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 439