Karp smażony w panierce
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/karp-smazony-w-panierce/
Tradycyjny karp wigilijny, smażony w chrupiącej panierce. Karp to klasyczne danie, które jest obecne na każdym świątecznym stole. Panierowany w bułce lub tylko w mące, dobrze przyrządzony na patelni karp jest delikatny i kremowy, lekko słodki w smaku. Przypomina nieco gotowane mięso z kurczaka. Dlaczego przyjęło się więc przekonanie, że karp zawsze cuchnie mułem? W przepisie postaramy odpowiedzieć na to oraz na kilka innych pytań dotyczących przyrządzania karpia. Karp...
Najnowsze przepisy
Tradycyjny domowy obiad z roladami z karkówki i pysznym... ⇖ 10
To ciasto pachnie moim dzieciństwem! W domu zawsze robiło... ⇖ 24
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 14
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 737
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 443
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 381
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 437
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1912
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1102
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 938
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 859
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 815
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 509









































