Karp smażony w panierce
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/karp-smazony-w-panierce/
Tradycyjny karp wigilijny, smażony w chrupiącej panierce. Karp to klasyczne danie, które jest obecne na każdym świątecznym stole. Panierowany w bułce lub tylko w mące, dobrze przyrządzony na patelni karp jest delikatny i kremowy, lekko słodki w smaku. Przypomina nieco gotowane mięso z kurczaka. Dlaczego przyjęło się więc przekonanie, że karp zawsze cuchnie mułem? W przepisie postaramy odpowiedzieć na to oraz na kilka innych pytań dotyczących przyrządzania karpia. Karp...
Najnowsze przepisy
Aromatyczna, lekko słona, z chrupiącym słonecznikiem i... ⇖ 12
Chleb jest stałym elementem w naszej codzienności. To... ⇖ 18
Kremowe kaszotto z suszonymi borowikami i Lunch Mix od... ⇖ 20
Jednogarnkowy makaron z mięsem Szybkie, proste i sycące... ⇖ 20
Szybki piernik to ciasto, które zrobisz dosłownie „przy... ⇖ 149
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 739
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 453
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 382
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 440
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2102
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1141
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 980
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 886
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 870
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 627









































