Karp w wersji klasycznej
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/12/karp-w-wersji-klasycznej.html
1 ryba typu Karpcytrynaprzypwa do ryby z nutką cytrynyprzyprawy -pieprz , sól , tymianekmąka pszenna+jajka+bułka tarta do panierowaniamaggiolej rzepakowy do smażeniaKarpia (najlepiej lekko przemrożony) , odmrażamy , posypujemy przyprawami , skrapiamy cytryną i pozostawiamy około 20 minut do przegryzienia .Po upływie tego czasu , przyprawioną rybę panierujemy podwójną panierką .MĄKA PSZENNA+JAJKO(z kilkoma kroplami maggi)+BUŁKA TARTA .Gdy rybę mamy operowaną smażymy w...
Najnowsze przepisy
Jednogarnkowy makaron z mięsem Szybkie, proste i sycące... ⇖ 9
Ciasto Orzechowa Bajka to miękki biszkopt z orzechami... ⇖ 16
Sprawdzony przepis na kotlety mielone z Air Fryer – jak... ⇖ 17
Proste i pyszne kanapeczki na szybko. Idealne na każdą... ⇖ 19
26.11.2025 Magda To danie to dowód na to, że prostota... ⇖ 15
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 51
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 52
200 g tuńczyka4 ogórki konserwowe3 jajka ugotowane na... ⇖ 106
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2082
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1134
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 974
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 881
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 861
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 591









































