Karp w wersji klasycznej

1 ryba typu Karpcytrynaprzypwa do ryby z nutką cytrynyprzyprawy -pieprz , sól , tymianekmąka pszenna+jajka+bułka tarta do panierowaniamaggiolej rzepakowy do smażeniaKarpia (najlepiej lekko przemrożony) , odmrażamy , posypujemy przyprawami , skrapiamy cytryną i pozostawiamy około 20 minut do przegryzienia .Po upływie tego czasu , przyprawioną rybę panierujemy podwójną panierką .MĄKA PSZENNA+JAJKO(z kilkoma kroplami maggi)+BUŁKA TARTA .Gdy rybę mamy operowaną smażymy w...
Najnowsze przepisy
Pyszny obiad w 30 minut, czyli greckie pulpeciki z indyka i... ⇖ 6
#WspółpracaRecenzencka #BlackMonk #NaKanapieFantasy ma to... ⇖ 15
Maliniak to puszyste drożdżowe ciasto z malinami, dżemem... ⇖ 11
Przepisy z bloga
400 g mięsa mielonego wieprzowego1 duża cebula2 łyżki... ⇖ 121
Przepisy na czasie
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 214
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 155
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 154
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 134
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 110
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 108
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 83