Karp w wersji klasycznej
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/12/karp-w-wersji-klasycznej.html
1 ryba typu Karpcytrynaprzypwa do ryby z nutką cytrynyprzyprawy -pieprz , sól , tymianekmąka pszenna+jajka+bułka tarta do panierowaniamaggiolej rzepakowy do smażeniaKarpia (najlepiej lekko przemrożony) , odmrażamy , posypujemy przyprawami , skrapiamy cytryną i pozostawiamy około 20 minut do przegryzienia .Po upływie tego czasu , przyprawioną rybę panierujemy podwójną panierką .MĄKA PSZENNA+JAJKO(z kilkoma kroplami maggi)+BUŁKA TARTA .Gdy rybę mamy operowaną smażymy w...
Najnowsze przepisy
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 18
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 24
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 28
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 36
Przepisy na czasie
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 34
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 31
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 24
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 18
































