Najnowsze przepisy
Skrzydełka pieczone w air fryer w temp. 180 stopni C przez... ⇖ 20
Chcesz dowiedzieć się czy karczochy są zdrowe i czy... ⇖ 38
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 51
KARPATKA Z KREMEM BUDYNIOWYM I NADZIENIEM JAGODOWYM
Karpatka to ciasto wykonane z ciasta parzonego, przełożone kremem budyniowym. Moja wersja dodatkowo wzbogacona została o nadzienie jagodowe. Nazwa karpatka pochodzi od tego, że ciasto podczas pieczenia pięknie, nierówno wyrasta, tworząc góry. Wygląda bardzo efektownie a smakuje tak samo dobrze jak wygląda. Moja rodzina i znajomi uwielbiają to ciasto a jak jest u Was?Składniki na...
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 193
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 258
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 255
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 294
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 304