Karpatka
Źródło: https://poslodkiejstroniekuchni.pl/karpatka/
Karpatka to ciasto, które piekły już nasze babcie – jest łatwe w przygotowaniu, ale wymaga cierpliwości i czasu. Deser składa się z dwóch blatów ciasta parzonego, które są przełożone pysznym kremem budyniowym. Polecam! Artykuł Karpatka pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.
Najnowsze przepisy
Domowa baza treningowa bez przypadkowych kompromisów Mata... ⇖ 5
CIASTECZKA ORZECHOWETo moje ukochane ciasteczka, bardzo... ⇖ 8
Nie masz czasu na długie szykowanie , a chcesz zaskoczyć... ⇖ 8
Święta Bożego Narodzenia mają w sobie coś wyjątkowego... ⇖ 18
Prosta w przygotowaniu, efektowna i zaskakująca w smaku... ⇖ 19
Orzeszki to tradycyjne ciasteczka wypiekane na Święta... ⇖ 41
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1966
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 1810
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1353
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 788
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 716
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 640
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 627
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 597









































