Kasza zapiekana z mięsem mielonym i pieczarkami
Źródło: http://zesmakiemizpasja.blogspot.com/2014/06/kasza-zapiekana-z-miesem-mielonym-i.html
Pozywny, zdrowy i aromatyczny obiad zapiekany w piekarniku. Skladniki na obiad dla 3-4 osob:2 woreczki kaszy gryczanej1 papryka zielona500 g miesa mielonego (u mnie z indyka)150 g pieczarek3 lyz...
Najnowsze przepisy
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 18
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 16
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 24
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 23
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Szybkie i sycące danie dla zabieganych wpisujące się w... ⇖ 776
Nie wiem jak Wy, ale ja juz nie moge doczekac sie lata.... ⇖ 934
Domowe slodycze zawsze sa wyjatkowe <3 Nie znam nikogo... ⇖ 955
Zupy moglabym jesc codziennie, jak nie na obiad to na... ⇖ 969
Banalnie proste rogaliki upieczone wedlug przepisu z... ⇖ 957
Puszyste i wilgotne ciasto z rabarbarem, najlepsze jakie... ⇖ 939
Chociaz bardzo lubimy zupy, pierwszy raz przygotowalam krem... ⇖ 1320
Moja mama uwielbia makowce i inne wypieki z dodatkiem maku.... ⇖ 891
Zupy nieodlacznie kojarza mi sie zarowno z jesienia jak i... ⇖ 1186
Od wczoraj zajadamy sie przepyszna, bardzo aromatyczna,... ⇖ 968
W kolejce jeszcze od zeszlego roku na publikacje czekal... ⇖ 1131
Ciasta z jablkami to nieodlaczny element jesieni. To... ⇖ 6563
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3039
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2155
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1499
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 707
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 692
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 680
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































