Kawa to mój przystanek w podróży.
Źródło: https://caffelazur.blogspot.com/2020/07/kawa-to-moj-przystanek-w-podrozy.html
Dzień Dobry!Dzisiaj zabieram was do Francji. We Francji pija się różne kawy, ale najbardziejtradycyjną kawą francuską jest Café at lait. To kawa z mlekiem, którą się częstoserwuję się na śniadanie, a do kawy podaje się croissant.Francja to ogromny kraj, pełen zachwycających miejsc. Kraj znany ze swojejsztuki, historii, wina i kuchni. Fascynujące miasta, oszałamiające...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 14
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 22
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 27
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 28
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 32
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Witajcie!!!!To, że kawa to moja pasja, to już wiecie.... ⇖ 481
Witajcie !!!Dziś mam dla was jedną z moich herbatek.... ⇖ 502
Witajcie!Mam nadzieję, że dziś was pozytywnie zaskoczę.... ⇖ 485
Witajcie!!!Eggnog to kremowy napój pijany zwykle w czasie... ⇖ 516
Witajcie!Moja dzisiejsza propozycja to Mleko z kulkami... ⇖ 513
Dzień dobry!!!!Dzisiaj witam was z pyszna kawkęmaślano-... ⇖ 565
Witajcie!!!Dzisiaj dla odmiany napijemy się pysznej... ⇖ 552
Witacie!!!Listopad, coraz będzie chłodniej, chociaż jak... ⇖ 552
Witajcie!!!Ciekawe czy dziś was zaskoczę?. Czarna kawa z... ⇖ 636
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3138
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2179
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1521
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 728
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 712
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 701
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 666









































