Kawa to poranna inspiracja
Źródło: https://caffelazur.blogspot.com/2020/05/kawa-to-poranna-inspiracja.html
WitajcieChyba każdy z nas zna smak inki. Klasyczna kawa zbożowa to naturalnie uzyskana esencja jęczmienia, żyta i cykorii. Zawiera składniki odżywcze, ma łagodny smak, subtelny aromat i delikatną piankę.Dziś zapraszam na wyjątkowy, ale nie klasyczny przepis na inkę.Inka w malinachSkładniki:2 łyżeczki klasycznej inki2 łyżeczki kakao200 ml mleka lub napoju roślinnego3 łyżeczki...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 13
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 21
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 26
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 25
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 29
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Witajcie!!!!To, że kawa to moja pasja, to już wiecie.... ⇖ 481
Witajcie !!!Dziś mam dla was jedną z moich herbatek.... ⇖ 501
Witajcie!Mam nadzieję, że dziś was pozytywnie zaskoczę.... ⇖ 485
Witajcie!!!Eggnog to kremowy napój pijany zwykle w czasie... ⇖ 516
Witajcie!Moja dzisiejsza propozycja to Mleko z kulkami... ⇖ 513
Dzień dobry!!!!Dzisiaj witam was z pyszna kawkęmaślano-... ⇖ 565
Witajcie!!!Dzisiaj dla odmiany napijemy się pysznej... ⇖ 552
Witacie!!!Listopad, coraz będzie chłodniej, chociaż jak... ⇖ 551
Witajcie!!!Ciekawe czy dziś was zaskoczę?. Czarna kawa z... ⇖ 636
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3119
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2176
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1517
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 726
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 712
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 699
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 662









































