Najnowsze przepisy
Gnocchi al limone z regionu Amalfi – historia, przepis i... ⇖ 26
Wprowadzenie do faszerowanych jajek Co to są faszerowane... ⇖ 25
Uwielbiam ciasta z delikatną nutą kawy i dodatkiem... ⇖ 27
Muszę przyznać, że nigdy nie byłam fanem serników na... ⇖ 23
Kebab z wołowiną

Kebab z wołowinąW dzisiejszym poście coś dla wielbicieli fast-foodòw. Zapraszam na domowego kebaba, wykonanego z mięsa wołowego ciętego samemu w domu. Wołowinę marynujemy w przyprawach i jogurcie naturalnym zostawiamy na noc. A następnego dnia zawijamy w folię spożywczą i mrozimy. Mięso na kebaba przed przygotowaniem kroimy w cieniutkie plasterki i smażymy. Tak powstałe mięso jest identyczne jak w kebabach.Składniki:Na mięso:300 g wołowiny ( np. ligawa, poledwica, łopatki...
Przepisy z bloga
Muffinki z malinami i serkiem mascarpone– puszyste,... ⇖ 65
Domowa Pizza Margherita Pizza Margherita to klasyka, która... ⇖ 55
Marokańska Sałatka Ziemniaczana– smaki orientu na Twoim... ⇖ 85
Raib – marokański deser mlecznyz 3 składników, który... ⇖ 72
Kremowy deser mascarpone i pomarańczamilekkość i smak,... ⇖ 233
Mini batbout z sałatką z tuńczyka – pyszna i sycąca... ⇖ 98
Przepisy na czasie
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 788
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 486
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 474
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 363
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 358
Placki z młodej kapusty to rewelacyjny pomysł na obiad... ⇖ 202
Cześć Kochani, jako, że sezon na rabarbar w pełni... ⇖ 193
Gotowi na tropikalną przygodę w kuchni? Zapraszam na... ⇖ 186
Ciasto Szept Nocy to pyszne, lekkie ciasto z kakaowym... ⇖ 178