Najnowsze przepisy
Makaron ze szparagami i fetą to idealna propozycja na... ⇖ 13
To proste ciasto z truskawkami widelcem mieszane doskonale... ⇖ 6
Domowa Nutella z daktyli to prosty zamiennik popularnego... ⇖ 10
Sałatka z jajkiem i pieczarkami marynowanymi to bardzo... ⇖ 12
To zdecydowanie moja ulubiona sałatka z tortellini. Jest... ⇖ 14
Buraki to nie tylko efektowne warzywa o intensywnej barwie,... ⇖ 8
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione w... ⇖ 9
Ketola z ziaren, nadsion i orzechów z malinami

Ketola z samych ziaren i orzechów to świetna, chrupiąca i zdrowa przekąska lub dodatek do śniadania. Zrobić ją można zarówno na surowo, jak i pieczoną/podsmażoną, ale różnice są istotne.Czy trzeba podsmażać lub piec nasiona? Nie trzeba – można jeść na surowo, ale:surowe ziarna (zwłaszcza len i chia) mogą mieć lekkie działanie śluzotwórcze i gorzej się trawią,surowe pestki dyni i słonecznika mają delikatniejszy smak, ale mniej „orzechowy” aromatDelikatne...
Przepisy z bloga
SKŁADNIKI:100 g brązowego cukru90 g masła1 łyżka pasty... ⇖ 29
Sałatka z grillowaną piersią kurczaka zamarynowaną w... ⇖ 40
Delikatne risotto, soczyste kawałki łososia, świeże... ⇖ 44
To klasyczny przepis na babkę piaskową ciasto można... ⇖ 110
Pasztet z wątróbek z pistacjami i pomarańczowym likierem... ⇖ 36
Ketola z samych ziaren i orzechów to świetna, chrupiąca... ⇖ 51
Zdrowa, sycąca i pełna smaku – zapiekanka z łososiem i... ⇖ 51
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 814
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 717
Kiedy tylko w sklepach pojawia się rabarbar, to wiem, że... ⇖ 689
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 599
Dziś propozycja na coś prostego i pysznego, czyli... ⇖ 428
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 417
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 360
W naszym domu gołąbki są uwielbiane, a szczególnie z... ⇖ 355