Mamy
231144 przepisów na
585 blogach.
Najnowsze przepisy
Surówka z czerwonej kapusty z sosem majonezowymProsta i... ⇖ 32
Dobre i ładne ciasta na komunię Zbiór przepisów i... ⇖ 19
Ciasto z rabarbarem na kefirze to pyszne, szybkie i bardzo... ⇖ 76
Kiedy do potraw dodajemy mieloną czerwoną paprykę lub chili.
Papryka mielona traci kolor w wysokiej temperaturze.Paprykę czerwoną mieloną lub chili ( pieprz cayenne ) dodajemy do potraw na końcu, już po obróbce termicznej ( gotowaniu, smażeniu itp. ), ponieważ przyprawy te tracą w wysokich temperaturach swój ładny kolor i stają się gorzkie.Papryczki chili. Pozdrawiam !
Przepisy z bloga
Składniki :5 jajek24 dkg cukru25 dkg miękkiej margaryny... ⇖ 52
Składniki na 2 zajączki :1 kg karkówki wieprzowej1 kg... ⇖ 97
Składniki :około 70 dkg buraków ćwikłowych3 l wody2... ⇖ 81