Kiełki – właściwości odżywcze i zdrowotne.
Źródło: https://www.zdrowystyljoanny.pl/kielki-wlasciwosci-odzywcze-i-zdrowotne/
Kiełki – właściwości odżywcze i zdrowotne. Kiełki to pożywna potęga. Pomagają obniżyć poziom cukru we krwi i wspomagają trawienie. Są również uważane za silną żywność zwalczającą raka. Istnieje kilka rodzajów kiełków – wszystkie oferują niesamowite korzyści. Główne zalety codziennego spożywania kiełków zostały opisane poniżej. Co to są kiełki? Jak sama nazwa wskazuje, kiełki to kiełkujące nasiona, które wykiełkowały, by stać... Zobacz The...
Najnowsze przepisy
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 12
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 18
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 31
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 20
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 10
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zdrową dietę... ⇖ 310
Batoniki z ciecierzycą i masłem orzechowym. Dowiedz... ⇖ 471
Bardzo czekoladowa babka. Ta babka jest pyszna, wilgotna i... ⇖ 468
Świąteczny warstwowy deser. Jestem pewna, że w okresie... ⇖ 478
Tradycyjna rolada makowa. Ten tradycyjny przepis na roladę... ⇖ 808
Najlepsze ciasto na pierogi. Domowe ciasto na pierogi to... ⇖ 492
Sernik cynamonowy z bitą śmietaną. Gładki i aksamitny... ⇖ 534
Pyszny deser monte. Jeśli masz ochotę na coś pysznego,... ⇖ 1132
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1714
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1019
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 683
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 597
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 573
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 541
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 474
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 471
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 449









































