Kimchi z pac choi
Źródło: https://www.mojemaleczarowanie.pl/2023/11/kimchi-z-pac-choi.html
Kimchi to narodowe danie kuchni koreańskiej, a kapusta pac choi to zdecydowanie kapusta azjatycka. Zrobienie z niej kimchi było strzałem w "10". Najpierw trzeba kapustę zasolić a potem wymieszać z pastą którą robimy na bazie papryczki koreańskiej gochugaru. Jest ona ostra ale nie na tyle aby potem nie smakowała obłędnie. Musimy na to kimchi poczekać chwilę ale potem...
Najnowsze przepisy
Proteinowe naleśniki owsiane z białkiem, toppingiem o... ⇖ 14
Ciasto Czekoladowe Bez Mąki to idealny deser dla osób,... ⇖ 16
Ten przepis na ciasto z kawową pianką i kajmakiem to... ⇖ 30
Mega pyszny i szybki makaron. Akurat wszystkie składniki... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Jakąż pyszną zupę mam dziś na talerzu i zaraz dziele... ⇖ 35
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 45
Przepis który podaję to porcja na 12 osób. Można go... ⇖ 71
Torcik jabłkowy, torcik na zimno idealny na poczęstunek... ⇖ 70
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1671
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1065
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 881
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 846
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 782
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 480
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 407









































