Kimchi z pac choi
Źródło: https://www.mojemaleczarowanie.pl/2023/11/kimchi-z-pac-choi.html
Kimchi to narodowe danie kuchni koreańskiej, a kapusta pac choi to zdecydowanie kapusta azjatycka. Zrobienie z niej kimchi było strzałem w "10". Najpierw trzeba kapustę zasolić a potem wymieszać z pastą którą robimy na bazie papryczki koreańskiej gochugaru. Jest ona ostra ale nie na tyle aby potem nie smakowała obłędnie. Musimy na to kimchi poczekać chwilę ale potem...
Najnowsze przepisy
Makaron z cukinią i pomidorami– szybki, lekki i pyszny... ⇖ 12
Proste danie z udek drobiowych marynowanych w przyprawach,... ⇖ 22
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 20
Wegetariański smalec z fasoli z cebulką i jabłkiem to... ⇖ 20
Sałatka z tuńczykiem i makaronem Jeśli szukasz pomysłu... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Przepis który podaję to porcja na 12 osób. Można go... ⇖ 54
Torcik jabłkowy, torcik na zimno idealny na poczęstunek... ⇖ 58
Dziś zapraszam na przepyszny torcik, który rozpływa się... ⇖ 93
W lipcu pewna wspaniała dziewczyna o imieniu Justyna... ⇖ 86
Pyszna zupa dyniowa dla całej rodziny. Przepis na zupkę... ⇖ 91
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 706
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 563
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 259
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 247
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 207









































