Kimchi z pac choi

Kimchi to narodowe danie kuchni koreańskiej, a kapusta pac choi to zdecydowanie kapusta azjatycka. Zrobienie z niej kimchi było strzałem w "10". Najpierw trzeba kapustę zasolić a potem wymieszać z pastą którą robimy na bazie papryczki koreańskiej gochugaru. Jest ona ostra ale nie na tyle aby potem nie smakowała obłędnie. Musimy na to kimchi poczekać chwilę ale potem...
Najnowsze przepisy
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 16
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 11
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 18
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 23
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 21
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Lubicie eksperymenty w kuchni? ja uwielbiam i jak coś mi... ⇖ 41
Ona - ta pasta jest przepyszna i ja robią ja często bo... ⇖ 57
Niedawno pisałam wam o chicharrón ale z boczku a tym... ⇖ 42
Pyszny serniczek na pierwszy dzień szkoły? czemu nie?... ⇖ 62
Przepis na tę sałatkę stary jest ale nadal na czasie.... ⇖ 61
Dzisiaj zawitamy do Maksyku i zjemy coś pysznego mimo... ⇖ 51
Szybki sernik który smakuje obłędnie, jest kremowy i... ⇖ 58
Pyszna zapiekanka, dużo składników i jeszcze więcej... ⇖ 53
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2090
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 319
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 307
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 269