Kimchi z pac choi

Kimchi to narodowe danie kuchni koreańskiej, a kapusta pac choi to zdecydowanie kapusta azjatycka. Zrobienie z niej kimchi było strzałem w "10". Najpierw trzeba kapustę zasolić a potem wymieszać z pastą którą robimy na bazie papryczki koreańskiej gochugaru. Jest ona ostra ale nie na tyle aby potem nie smakowała obłędnie. Musimy na to kimchi poczekać chwilę ale potem...
Najnowsze przepisy
Ricotty pierwszy raz spróbowałem podczas wakacji we... ⇖ 11
Pasta serowo-jajeczna z rybą to pyszna, domowa pasta... ⇖ 12
Oh, let me tell you about my absolute favorite dish for... ⇖ 17
Ah, cranberry desserts during Thanksgiving! There’s just... ⇖ 13
Oh, let me tell you, cranberry cocktails are the absolute... ⇖ 13
Thanksgiving wouldn’t be the same without a vibrant,... ⇖ 13
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 14
Oh, let me tell you about this delightful corn side dish... ⇖ 14
Oh, let me tell you about my absolute favorite Thanksgiving... ⇖ 12
Oh, the joy of baking cookies during Thanksgiving!... ⇖ 18
Thanksgiving is one of my favorite times of the year, and... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Dziś zapraszam na przepyszny torcik, który rozpływa się... ⇖ 57
W lipcu pewna wspaniała dziewczyna o imieniu Justyna... ⇖ 58
Pyszna zupa dyniowa dla całej rodziny. Przepis na zupkę... ⇖ 63
Dobrych zup nigdy nie za dużo w kuchni, przynajmniej u... ⇖ 69
Lubicie eksperymenty w kuchni? ja uwielbiam i jak coś mi... ⇖ 187
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 834
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 379
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 358
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 342
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 273