Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 3
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 5
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 12
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 27
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 18
Kimchi z pac choi
Kimchi to narodowe danie kuchni koreańskiej, a kapusta pac choi to zdecydowanie kapusta azjatycka. Zrobienie z niej kimchi było strzałem w "10". Najpierw trzeba kapustę zasolić a potem wymieszać z pastą którą robimy na bazie papryczki koreańskiej gochugaru. Jest ona ostra ale nie na tyle aby potem nie smakowała obłędnie. Musimy na to kimchi poczekać chwilę ale potem...
Przepisy z bloga
Szakszuka, pyszne danie kuchni arabskiej ale czemu nie... ⇖ 29
Omlet na śniadanie to idealne rozpoczęcie dnia. Można je... ⇖ 38
Ciasto idealne na cieplejsze dni bo musi przebywać w... ⇖ 139
Co to jest kapsalon? już wyjaśniam: Kapsalon to bardzo... ⇖ 34
Nieprzyzwoicie dobre, słodkie, lepkie, wilgotne, czasami... ⇖ 69
Te pyszne, małe pałki kurczakowe piekłam w kombiwarze... ⇖ 33