Kimchi z pac choi
Źródło: https://www.mojemaleczarowanie.pl/2023/11/kimchi-z-pac-choi.html
Kimchi to narodowe danie kuchni koreańskiej, a kapusta pac choi to zdecydowanie kapusta azjatycka. Zrobienie z niej kimchi było strzałem w "10". Najpierw trzeba kapustę zasolić a potem wymieszać z pastą którą robimy na bazie papryczki koreańskiej gochugaru. Jest ona ostra ale nie na tyle aby potem nie smakowała obłędnie. Musimy na to kimchi poczekać chwilę ale potem...
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! W czasie przedświątecznym warto pomyśleć... ⇖ 5
Już kilkukrotnie pisałam - jeśli nie mam pomysłu to... ⇖ 10
Życie w biegu nie musi oznaczać rezygnacji ze zdrowych... ⇖ 12
Sernik z rodzynkami to takie ciasto, które każdy zna, ale... ⇖ 59
Wiśniowa Fantazja to lekkie ciasto makowe z wiśniami i... ⇖ 17
Malinowe ciasto na biszkopcie, czyli ciasto Cud Malina jest... ⇖ 11
Przepyszne drożdżowe gofry z dodatkiem dyniowego puree :)... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Jakąż pyszną zupę mam dziś na talerzu i zaraz dziele... ⇖ 18
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 33
Przepis który podaję to porcja na 12 osób. Można go... ⇖ 67
Torcik jabłkowy, torcik na zimno idealny na poczęstunek... ⇖ 66
Dziś zapraszam na przepyszny torcik, który rozpływa się... ⇖ 99
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 804
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 752
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 686
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 419
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 332
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 322









































