Kimchi z pac choi
Źródło: https://www.mojemaleczarowanie.pl/2023/11/kimchi-z-pac-choi.html
Kimchi to narodowe danie kuchni koreańskiej, a kapusta pac choi to zdecydowanie kapusta azjatycka. Zrobienie z niej kimchi było strzałem w "10". Najpierw trzeba kapustę zasolić a potem wymieszać z pastą którą robimy na bazie papryczki koreańskiej gochugaru. Jest ona ostra ale nie na tyle aby potem nie smakowała obłędnie. Musimy na to kimchi poczekać chwilę ale potem...
Najnowsze przepisy
To ciasto pachnie moim dzieciństwem! W domu zawsze robiło... ⇖ 5
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 7
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 6
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 8
Fit Paella z Kurczakiem(Cook4me Tefal - Multicooker)Przepis... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Jakąż pyszną zupę mam dziś na talerzu i zaraz dziele... ⇖ 36
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 46
Przepis który podaję to porcja na 12 osób. Można go... ⇖ 71
Torcik jabłkowy, torcik na zimno idealny na poczęstunek... ⇖ 71
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1880
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1099
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 925
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 856
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 806
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 505









































