Kimchi z rzodkwi - kkakdugi
Źródło: https://www.mojemaleczarowanie.pl/2023/03/kimchi-z-rzodkwi-kkakdugi.html
Kimchi pokochałam niedawno i teraz bawię się jego odmianami.Przepis pochodzi z książki "Korea" Byung-hi Lim i Byung-Soon Lim.Rzodkiew tak ukiszona jest chrupiąco krucha i kwaskowata.Jest przepyszna więc warto ją zajadać.Polecam bardzo i zapraszam do stołu.Kimchi z rzodkwi.CZYTAJ DALEJ
Najnowsze przepisy
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 10
[ Artykuł sponsorowany] Kuchnia Malezji i Singapuru:... ⇖ 10
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 35
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 26
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 157
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Jakąż pyszną zupę mam dziś na talerzu i zaraz dziele... ⇖ 45
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 51
Przepis który podaję to porcja na 12 osób. Można go... ⇖ 88
Torcik jabłkowy, torcik na zimno idealny na poczęstunek... ⇖ 80
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 157
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 35
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 28
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 26
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 20
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 15
































