Kimchi z rzodkwi - kkakdugi
Źródło: https://www.mojemaleczarowanie.pl/2023/03/kimchi-z-rzodkwi-kkakdugi.html
Kimchi pokochałam niedawno i teraz bawię się jego odmianami.Przepis pochodzi z książki "Korea" Byung-hi Lim i Byung-Soon Lim.Rzodkiew tak ukiszona jest chrupiąco krucha i kwaskowata.Jest przepyszna więc warto ją zajadać.Polecam bardzo i zapraszam do stołu.Kimchi z rzodkwi.CZYTAJ DALEJ
Najnowsze przepisy
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 8
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 18
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 40
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 151
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 34
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 34
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Jakąż pyszną zupę mam dziś na talerzu i zaraz dziele... ⇖ 45
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 51
Przepis który podaję to porcja na 12 osób. Można go... ⇖ 88
Torcik jabłkowy, torcik na zimno idealny na poczęstunek... ⇖ 82
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 333
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 223
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 151
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 116
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 102
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 57
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 51
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 48







































