Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 2
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 24
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 28
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 25
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
kiszona fasolka szparagowa
skladniki:fasolka szparagowa (swieza, najlepiej mloda, dowolna ilosc)zalewa/solanka:1000 ml wody1 lyzka solido kazdego sloika:1 zabek czosnkukawalek korzenia chrzanu1 baldachim kopru2 ziarenka ziela angielskiegook. 5 ziarenek czarnego pieprzu wykonanie:Fasolke dokladnie myjemy i odcinamy koncowki. Fasolke najlepiej podgotowac chwile aby zmiekla, (ja zagotowalam lekko osolona wode, do wrzacej wrzuc...
Przepisy z bloga
składniki na ciasto na rurki:500 g mąki250 g masła,... ⇖ 1456
składniki:120 g świeżego szpinaku125 ml oleju3 jajka150... ⇖ 127
składniki na ciasto kruche:200 g mąki80 g cukru pudru70 g... ⇖ 51
składniki na spód sernika:160 g herbatników60 g masła... ⇖ 46