Kiszona kapusta krok po kroku!

Kiszona kapusta zawiera witaminę C, przez co powinno się jeść jej dużo szczególnie jesienią czy zimną. Ponadto jest bogatym źródłem błonnika czy kwasu mlekowego, który odpowiada ze wspomaganie pracy naszego układu pokarmowego. Zatem nie może jej zabraknąć w Waszym jadłospisie! Ale jak ukisić kapustę? Wydaje się, że to bardzo skomplikowany proces.A ja wam właśnie...
Najnowsze przepisy
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 8
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 7
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 13
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 13
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 103
Przepisy z bloga
Szczerze nie przepadam za szparagami, z kolei mój mąż je... ⇖ 577
Cukinia faszerowana kaszą kuskusz dodatkiem papryki,... ⇖ 812
Lubisz tradycyjne spaghetti carbonara? Jeśli tak, to... ⇖ 777
Ciasto rurociąg to propozycja na ciasto bez pieczenia.... ⇖ 2932
Szakszukaz cukinią to jajka w towarzystwie warzyw takich... ⇖ 698
Sezon na rabarbar trwa. Tym razem przygotowałam ciasto... ⇖ 812
Różnego rodzaju smarowidła na kanapki przygotowuję... ⇖ 670
Staram się korzystać z tego co daje nam wiosna. Teraz... ⇖ 682
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2010
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 325
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 294
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 282
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 248
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 240
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 204