Kiszona kapusta krok po kroku!
Źródło: https://gotujzprezesem.blogspot.com/2016/10/kiszenie-kapusty-krok-po-kroku.html
Kiszona kapusta zawiera witaminę C, przez co powinno się jeść jej dużo szczególnie jesienią czy zimną. Ponadto jest bogatym źródłem błonnika czy kwasu mlekowego, który odpowiada ze wspomaganie pracy naszego układu pokarmowego. Zatem nie może jej zabraknąć w Waszym jadłospisie! Ale jak ukisić kapustę? Wydaje się, że to bardzo skomplikowany proces.A ja wam właśnie...
Najnowsze przepisy
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 14
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 34
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 25
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 33
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Szczerze nie przepadam za szparagami, z kolei mój mąż je... ⇖ 643
Cukinia faszerowana kaszą kuskusz dodatkiem papryki,... ⇖ 871
Lubisz tradycyjne spaghetti carbonara? Jeśli tak, to... ⇖ 848
Ciasto rurociąg to propozycja na ciasto bez pieczenia.... ⇖ 2998
Szakszukaz cukinią to jajka w towarzystwie warzyw takich... ⇖ 749
Sezon na ogórki trwa,więc czas rozpocząć produkcję... ⇖ 874
Lato jest to pora, gdy w ogródku mamy do dyspozycji bardzo... ⇖ 957
Płatki owsiane są bardzo zdrowe i dietetyczne. Można je... ⇖ 475
Ogórki małosolne to klasyka sama w sobie. Każdy je robi,... ⇖ 463
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1801
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1171
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 648
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 611
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 600
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 561
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 487
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 479
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 461









































