Kiszona kapusta z grzybami – zasmażana
Źródło: http://www.gotowanieiblogowanie.pl/2016/12/kiszona-kapusta-z-grzybami-zasmazana.html
Pierwszy dzien grudnia wypada przywitac iscie swiatecznym przepisem. Dzis przepis na wspaniala kapuste zasmazana, zrobiona z kapusty kiszonej.Skladniki:1kg kapusty kiszonej100g grzybow suszonych 1 lyz...
Najnowsze przepisy
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 1
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 1
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 20
Surówka z buraka i gruszki to propozycja na pyszny dodatek... ⇖ 17
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Nie zawsze udaje sie nam zrealizowac swoje cele, nie mam na... ⇖ 822
Zatesknilam za ciepla szarlotka, cynamonem i... dobra,... ⇖ 1098
Czesto gdy chce zabrac wypiek, czy to wytrawny czy slodki,... ⇖ 1131
Kolejna odslona kulek mocy, tym razem slodka suszona... ⇖ 946
Pomysl na ten smak kulek wpadl mi do glowy podczas... ⇖ 927
Cudownie truskawkowe kulki mocy! W polaczeniu z migdalami... ⇖ 1115
Dzis przepis na kulki mocy z dodatkiem buraka, maliny i... ⇖ 915
Tak wspominajac Monike, przypomnialy mi sie warsztaty, a na... ⇖ 1045
Niedawno w moje rece wpadly gotowe nadzienia cukiernicze... ⇖ 1011
Kulki mocy na stale zagoscily w naszym domu. Trzy kulki z... ⇖ 4420
Genialne w smaku kulki mocy! Przypominaja tluczone jablko z... ⇖ 1070
Wspaniale i pyszne miesko od przygotowania. Idealne na... ⇖ 1156
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1643
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 715
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 678
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 564
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 523
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 466
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 440









































