Kiszona kapusta z soczewicą

Kiszona kapusta z czerwoną soczewicą. Można zjeść od razu. Można wykorzystać do pierogów jako farsz po zmieleniu.750 gram kapusty kiszonejszklanka czerwone soczewicycebulamarchewkaząbek czosnkusól i pieprze do smaku1 łyżeczka mielonego kminku1 łyżeczka pieprzu ziołowegoziele angielskiego kilka ziarenekliść laurowy1 łyżka sosu sojowego1/2 łyżeczki cząbru i lubczyku1...
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 9
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 14
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 13
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 52
Znudziło ci się ciasto marchewkowe? Zrób ze mną ciasto... ⇖ 72
Rozgrzewająca chińska zupa jajeczna, znana jako Dàn Huā... ⇖ 69
Bardzo ucieszyłam się, kiedy w moje ręce trafi blender... ⇖ 59
Lazania, bez makaronu, z cienko pociętymi na plasterki... ⇖ 71
Odchudzający koktajl inspirowany przepisem dr. Marka... ⇖ 87
Lato aż prosi się o lekkie, owocowe desery. Te domowe... ⇖ 93
Domowe najlepsze! Wiadomo.Lody wiśniowo-bananowe z 2... ⇖ 75
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 759
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 294
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 245
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 180
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 173