Kiszona kapusta z soczewicą
		Źródło: https://azgotuj.blogspot.com/2020/02/kiszona-kapusta-z-soczewica.html
		Kiszona kapusta z czerwoną soczewicą. Można zjeść od razu. Można wykorzystać do pierogów jako farsz po zmieleniu.750 gram kapusty kiszonejszklanka czerwone soczewicycebulamarchewkaząbek czosnkusól i pieprze do smaku1 łyżeczka mielonego kminku1 łyżeczka pieprzu ziołowegoziele angielskiego kilka ziarenekliść laurowy1 łyżka sosu sojowego1/2 łyżeczki cząbru i lubczyku1...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 5
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 8
Chrupiąca, różowa i pełna smaku – marynowana czerwona... ⇖ 10
Być może znasz ten moment: wracasz zmęczony do domu,... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Sałatkę można zrobić i zjeść samodzielnie lub z serem... ⇖ 38
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 66
Znudziło ci się ciasto marchewkowe? Zrób ze mną ciasto... ⇖ 87
Rozgrzewająca chińska zupa jajeczna, znana jako Dàn Huā... ⇖ 85
Bardzo ucieszyłam się, kiedy w moje ręce trafi blender... ⇖ 73
Lazania, bez makaronu, z cienko pociętymi na plasterki... ⇖ 86
Odchudzający koktajl inspirowany przepisem dr. Marka... ⇖ 104
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 64
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 55
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 46









































