Kiszonki dlaczego warto je jeść?
Źródło: http://www.wymiarzdrowia.pl/kiszonki-dlaczego-warto-je-jesc/
W Polsce od wiekow nieslabnaca miloscia ciesza sie kiszone ogorki i kapusta. Lubimy jogurty i kefiry. A gdyby tak poszerzyc asortyment? Warto, bo odkrywaniu nowych smakow beda towarzyszyc prozdrowotne wlasciwosci. Sfermentowane jedzenie? Tak! Wyniku fermentacji powstaje wiele potraw, ktorych bysmy oto nie podejrzewali. Na przyklad czekolada. Żeby ...
Najnowsze przepisy
Całkiem paradoksalnie ludzie nie lubią mieć zbyt dużego... ⇖ 2
Farszynki ziemniaczane to mazurski specjał w połączeniu... ⇖ 14
Barszcz wigilijny z buraków gotujemy na warzywach. Jest to... ⇖ 18
Ten jabłecznik to idealne ciasto na rodzinne spotkania i... ⇖ 22
Przewożenie tortów i ciast wbrew pozorom nie musi być... ⇖ 14
Jesteś na redukcji i obawiasz się, aby początek nowego... ⇖ 19
Ciasto Kajmakowa Rozkosz to pyszne i proste ciasto z masą... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2368
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2037
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1396
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 812
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 725
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 654
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 632
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 621



























