Kiszonki dlaczego warto je jeść?
Źródło: http://www.wymiarzdrowia.pl/kiszonki-dlaczego-warto-je-jesc/
W Polsce od wiekow nieslabnaca miloscia ciesza sie kiszone ogorki i kapusta. Lubimy jogurty i kefiry. A gdyby tak poszerzyc asortyment? Warto, bo odkrywaniu nowych smakow beda towarzyszyc prozdrowotne wlasciwosci. Sfermentowane jedzenie? Tak! Wyniku fermentacji powstaje wiele potraw, ktorych bysmy oto nie podejrzewali. Na przyklad czekolada. Żeby ...
Najnowsze przepisy
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 11
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 29
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 127
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 27
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 26
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 23
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 327
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 211
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 127
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 108
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 82
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 54
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 47
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 46


























