Kiszonki dlaczego warto je jeść?

W Polsce od wiekow nieslabnaca miloscia ciesza sie kiszone ogorki i kapusta. Lubimy jogurty i kefiry. A gdyby tak poszerzyc asortyment? Warto, bo odkrywaniu nowych smakow beda towarzyszyc prozdrowotne wlasciwosci. Sfermentowane jedzenie? Tak! Wyniku fermentacji powstaje wiele potraw, ktorych bysmy oto nie podejrzewali. Na przyklad czekolada. Żeby ...
Najnowsze przepisy
Uwielbiam chlebki naan, dlatego jeśli tylko mam okazję by... ⇖ 4
Kotlety schabowe po japońsku to przepyszne i soczyste... ⇖ 12
Ricotty pierwszy raz spróbowałem podczas wakacji we... ⇖ 18
Pasta serowo-jajeczna z rybą to pyszna, domowa pasta... ⇖ 13
Oh, let me tell you about my absolute favorite dish for... ⇖ 19
Ah, cranberry desserts during Thanksgiving! There’s just... ⇖ 14
Oh, let me tell you, cranberry cocktails are the absolute... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 836
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 383
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 362
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 348
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 275