Kiszonki dlaczego warto je jeść?
Źródło: http://www.wymiarzdrowia.pl/kiszonki-dlaczego-warto-je-jesc/
W Polsce od wiekow nieslabnaca miloscia ciesza sie kiszone ogorki i kapusta. Lubimy jogurty i kefiry. A gdyby tak poszerzyc asortyment? Warto, bo odkrywaniu nowych smakow beda towarzyszyc prozdrowotne wlasciwosci. Sfermentowane jedzenie? Tak! Wyniku fermentacji powstaje wiele potraw, ktorych bysmy oto nie podejrzewali. Na przyklad czekolada. Żeby ...
Najnowsze przepisy
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 11
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 5
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 15
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 10
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 47
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 279
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 143
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 51
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 47
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 39
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 36
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 31


























