Kiszonki dlaczego warto je jeść?

W Polsce od wiekow nieslabnaca miloscia ciesza sie kiszone ogorki i kapusta. Lubimy jogurty i kefiry. A gdyby tak poszerzyc asortyment? Warto, bo odkrywaniu nowych smakow beda towarzyszyc prozdrowotne wlasciwosci. Sfermentowane jedzenie? Tak! Wyniku fermentacji powstaje wiele potraw, ktorych bysmy oto nie podejrzewali. Na przyklad czekolada. Żeby ...
Najnowsze przepisy
Ah, the holiday season! There’s nothing quite like... ⇖ 4
Oh, let me tell you about the pure joy of making churros at... ⇖ 3
Oh, let me tell you about *lasagna*! This classic Italian... ⇖ 4
Oh, strawberry shortcake—where do I even begin? This... ⇖ 4
Witam Kochani! Polecam pyszne ciacho najlepsze w sezonie na... ⇖ 8
Murzynek to ciasto, które każdy zna i raczej każdy lubi.... ⇖ 14
Prosty przepis na karkówkę, duszona na patelni. Sosik z... ⇖ 13
Przepis na pastę jajeczną z awokado, która doskonale... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2034
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 329
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 301
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 288
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 258
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 252
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 208