Kiszonki dlaczego warto je jeść?
Źródło: http://www.wymiarzdrowia.pl/kiszonki-dlaczego-warto-je-jesc/
W Polsce od wiekow nieslabnaca miloscia ciesza sie kiszone ogorki i kapusta. Lubimy jogurty i kefiry. A gdyby tak poszerzyc asortyment? Warto, bo odkrywaniu nowych smakow beda towarzyszyc prozdrowotne wlasciwosci. Sfermentowane jedzenie? Tak! Wyniku fermentacji powstaje wiele potraw, ktorych bysmy oto nie podejrzewali. Na przyklad czekolada. Żeby ...
Najnowsze przepisy
Jeśli szukasz pomysłu na ciekawe danie z rybą w roli... ⇖ 2
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 7
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 10
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 16
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 17
Przez lata robiłam różne deski przekąsek, ale ta deska... ⇖ 12
Moskaliki kupuję na wagę w sklepie rybnym, to takie małe... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 578
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 506
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 486
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 418
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 388
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 382
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 373
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 256
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 255
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 251



























