Kiszonki dlaczego warto je jeść?
Źródło: http://www.wymiarzdrowia.pl/kiszonki-dlaczego-warto-je-jesc/
W Polsce od wiekow nieslabnaca miloscia ciesza sie kiszone ogorki i kapusta. Lubimy jogurty i kefiry. A gdyby tak poszerzyc asortyment? Warto, bo odkrywaniu nowych smakow beda towarzyszyc prozdrowotne wlasciwosci. Sfermentowane jedzenie? Tak! Wyniku fermentacji powstaje wiele potraw, ktorych bysmy oto nie podejrzewali. Na przyklad czekolada. Żeby ...
Najnowsze przepisy
Witajcie:) Przy sobocie zapraszam na pyszne, szybkie i... ⇖ 17
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 107
Takiego piernika jeszcze nie piekłam. Bardzo lekki i... ⇖ 25
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 24
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 433
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 414
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 330
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 325
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 280
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 215
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 190
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 165
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 154
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 140



























