Kiszonki dlaczego warto je jeść?
Źródło: http://www.wymiarzdrowia.pl/kiszonki-dlaczego-warto-je-jesc/
W Polsce od wiekow nieslabnaca miloscia ciesza sie kiszone ogorki i kapusta. Lubimy jogurty i kefiry. A gdyby tak poszerzyc asortyment? Warto, bo odkrywaniu nowych smakow beda towarzyszyc prozdrowotne wlasciwosci. Sfermentowane jedzenie? Tak! Wyniku fermentacji powstaje wiele potraw, ktorych bysmy oto nie podejrzewali. Na przyklad czekolada. Żeby ...
Najnowsze przepisy
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 0
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 13
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 8
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 14
Pyszna, pyszna zupa i odżywcza i pożywna i idealna na... ⇖ 14
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 110
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 340
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 250
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 188
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 156
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 139
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 110
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 62
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 58
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 53


























