Kiszonki dlaczego warto je jeść?
Źródło: http://www.wymiarzdrowia.pl/kiszonki-dlaczego-warto-je-jesc/
W Polsce od wiekow nieslabnaca miloscia ciesza sie kiszone ogorki i kapusta. Lubimy jogurty i kefiry. A gdyby tak poszerzyc asortyment? Warto, bo odkrywaniu nowych smakow beda towarzyszyc prozdrowotne wlasciwosci. Sfermentowane jedzenie? Tak! Wyniku fermentacji powstaje wiele potraw, ktorych bysmy oto nie podejrzewali. Na przyklad czekolada. Żeby ...
Najnowsze przepisy
Jesień to idealny czas na eksperymenty z warstwami i... ⇖ 7
Szybka Surówka z Kiszonej Kapusty(*SERIA FIT*)Ta surówka... ⇖ 12
Fit Chrupiące Paluszki z Łososia(do przygotowania w... ⇖ 13
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 12
Dziś polecam pyszne ciacho. Mięciutkie i delikatne ciasto... ⇖ 26
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i... ⇖ 16
Pyszny szybki wypiek, w którym zutylizujesz banany, które... ⇖ 13
...kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 763
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 638
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 372
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 303
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 286



























