Najnowsze przepisy
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 10
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 18
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 20
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 22
Cześć Kochani, dziś przychodzę do Was z przepisem na... ⇖ 47
Przepis na lekki i orzeźwiający deser z kiwi, który nie... ⇖ 23
Klasyczny biszkopt czekoladowy prostokątny

Klasyczny biszkopt czekoladowy prostokątnyPieczemy biszkopt klasyczny bez dodawania spulchniaczy, z dużą ilością jaj i odrobiną mąki. Biszkopt będzie bazą do tortu prostokątnego, ale jeśli chcielibyśmy robić tort okrągły możemy tę ilość ciasta upiec w formie okrągłej o średnicy 26-28 cm. Biszkopt jest puszysty, równy i nie opada. Cały sekret tkwi w doskonałym ubiciu jajek.Składniki:10 średniej wielkości jaj szczypta soli 16 g cukru wanilinowego 350 g cukru 270 g...
Przepisy z bloga
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które... ⇖ 24
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 60
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 91
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 60
Młoda kapusta na ciepło, zaprawiona zaklepką z masła i... ⇖ 120
Młoda kapusta duszona z ulubioną kiełbasą, boczkiem... ⇖ 71
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 668
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 470
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 339
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 313
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 187
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 122