Najnowsze przepisy
Uwielbiam takie przepisy na proste kremowe zupy. Mam dużo... ⇖ 5
W czasach, gdy tempo życia nieustannie przyspiesza, a... ⇖ 15
Mustikkakristallipullat to fińskie bułeczki kardamonowe z... ⇖ 18
Prosty, sycący i przepyszny gulasz z czerwonej fasoli. To... ⇖ 16
Na ten przepis trafiłam przypadkiem, kiedy w lodówce... ⇖ 21
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 19
Klasyczny biszkopt czekoladowy prostokątny

Klasyczny biszkopt czekoladowy prostokątnyPieczemy biszkopt klasyczny bez dodawania spulchniaczy, z dużą ilością jaj i odrobiną mąki. Biszkopt będzie bazą do tortu prostokątnego, ale jeśli chcielibyśmy robić tort okrągły możemy tę ilość ciasta upiec w formie okrągłej o średnicy 26-28 cm. Biszkopt jest puszysty, równy i nie opada. Cały sekret tkwi w doskonałym ubiciu jajek.Składniki:10 średniej wielkości jaj szczypta soli 16 g cukru wanilinowego 350 g cukru 270 g...
Przepisy z bloga
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które... ⇖ 25
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 60
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 91
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 60
Młoda kapusta na ciepło, zaprawiona zaklepką z masła i... ⇖ 120
Młoda kapusta duszona z ulubioną kiełbasą, boczkiem... ⇖ 71
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 680
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 481
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 389
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 343
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 195
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 127