Najnowsze przepisy
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 32
Elegancja na talerzu – Roladki z Cukinii z Serem i... ⇖ 35
13 listopada 2024 roku nakładem wydawnictwa HarperCollins... ⇖ 16
Składniki:(forma 26x26 cm, szklanka 250 ml)Biszkopt:Jajka... ⇖ 44
Piernikowy biszkopt przekładany kremem i pierniczkami to... ⇖ 72
Mało kto wie ale najstarsza polska pizzeria działa w... ⇖ 42
Klasyczny biszkopt czekoladowy prostokątny
Klasyczny biszkopt czekoladowy prostokątnyPieczemy biszkopt klasyczny bez dodawania spulchniaczy, z dużą ilością jaj i odrobiną mąki. Biszkopt będzie bazą do tortu prostokątnego, ale jeśli chcielibyśmy robić tort okrągły możemy tę ilość ciasta upiec w formie okrągłej o średnicy 26-28 cm. Biszkopt jest puszysty, równy i nie opada. Cały sekret tkwi w doskonałym ubiciu jajek.Składniki:10 średniej wielkości jaj szczypta soli 16 g cukru wanilinowego 350 g cukru 270 g...
Przepisy z bloga
Przekąska z ciasta francuskiegoBardzo prosta przekąska... ⇖ 62
Sałatka ziemniaczana na szybkoProsta, smaczna sałatka... ⇖ 31
Bitki schabowe z cebulą i pieczarkami Bitki ze schabu z... ⇖ 42
Chleb z ziarnami na dwie foremkiDuża porcja chleba na dwie... ⇖ 52
Ciasto Czarny KsiążęCiasto mocno czekoladowe i wilgotne... ⇖ 73
Sałatka ziemniaczana pychotka Bardzo lubimy serwować na... ⇖ 62
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3439
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3290
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2183
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 734
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 720
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 699
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 646