Najnowsze przepisy
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, pełna smaku, koloru i... ⇖ 16
Składniki:(na 25 szt)3 szklanki mąki krupczatki250 g... ⇖ 13
Artykuł sponsorowany Dla wielu osób wybór między... ⇖ 14
Przepis na pyszne i proste tiramisu pistacjowe z kawowymi... ⇖ 8
Ten przepis na frytki w panierce to doskonała przekąska,... ⇖ 19
Pyszna propozycja na obiad. Pierś kurczaka zapieczona jest... ⇖ 14
Zastanawiasz się, ile piec cannelloni i jaką temperaturę... ⇖ 26
Klasyczny biszkopt czekoladowy prostokątny
Klasyczny biszkopt czekoladowy prostokątnyPieczemy biszkopt klasyczny bez dodawania spulchniaczy, z dużą ilością jaj i odrobiną mąki. Biszkopt będzie bazą do tortu prostokątnego, ale jeśli chcielibyśmy robić tort okrągły możemy tę ilość ciasta upiec w formie okrągłej o średnicy 26-28 cm. Biszkopt jest puszysty, równy i nie opada. Cały sekret tkwi w doskonałym ubiciu jajek.Składniki:10 średniej wielkości jaj szczypta soli 16 g cukru wanilinowego 350 g cukru 270 g...
Przepisy z bloga
Prosty niezawodny krem do tynkowania tortówKrem, który... ⇖ 46
Krem kakaowy z mascarponeProsty krem z sera mascarpone... ⇖ 26
Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiemNa dobry początek... ⇖ 28
Zupa jarzynowa zabielanaJarzynowa na bulionie, zabielona... ⇖ 46
Jabłecznik tradycyjny czyli babciny jabczokDzisiaj... ⇖ 1078
Przepisy na czasie
Pieczone mięso w marynacie z majonezu i przypraw. Pyszna,... ⇖ 5264
Makowiec z jabłkami i polewą czekoladową to wyjątkowe... ⇖ 3195
Ciasto jogurtowe z jabłkamiDzisiaj mam dla was szybki i... ⇖ 2389
Chleb pszenny z foremki upieczony z mąki pszennej typ-750,... ⇖ 2014
Bardzo smaczna o smaku migdałowym, nalewka na pestkach... ⇖ 1905
Sałatka prosta na kolacjęCzasami mamy kilka produktów w... ⇖ 1329
Przepis na nieziemski deser kawowy z mascarpone i bitą... ⇖ 1312
Deser Kora Orzechowa to przepis inspirowany kultowym... ⇖ 1195
Francuskie ciasto z lat 70 to wypiek do którego... ⇖ 1128