Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 23
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 25
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 23
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 15
Kluski po chłopsku

200 g ugotowanych wcześniej klusek100 g kiełbasy (Podwawelska)50 g boczku wędzonego1 średnia cebula1 łyżeczka smalcu wieprzowego1 łyżeczka pokrojonego szczypiorkuBoczek kroimy w paski , smażymy na patelni dowytopieniatłuszczu , dokładamy pokrojoną w pół plasterki kiełbasę i smalec . Całość smażymy do podsmażenia kiełbasy następnie dokładamy pokrojoną w pół piórka cebule i smażymy do ze złocenia cebuli . Gdy całość mamy ładnie usmażone dajemy kluski pokrojone w...
Przepisy z bloga
PULPETY500 g mięsa2 łyżki bułki tartej1 jajko15 całych... ⇖ 51
1 galaretka gruszkowa300 ml wrzącej wody400 g jogurtu... ⇖ 48
Często zostaje mięso czy kiełbasa z grilla , często... ⇖ 137
CIASTO1/2 kg mąki pszennejokoło 150 ml ciepłej wody1... ⇖ 81
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1356
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 729
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 696
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 470
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 396
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 264