Kluski ruskie. Bardzo łatwo zrobisz je z farszu na pierogi. Podane ze skwarkami są przesmaczne. PRZEPIS
Źródło: https://kulinarnapolska.org/kluski-ruskie-bardzo-latwo-zrobisz-je-z-farszu-na-pierogi-podane-ze-skwarkami-sa-przesmaczne-przepis/
Twaróg, ugotowane ziemniaki, zrumieniona cebulka i dużo pieprzu połączone razem tworzą cudowny farsz do pierogów ruskich. Można zrobić z nim także inne pyszne dania. Na przykład kluski, które polane skwarkami są niesamowicie smaczne. To koleje danie kuchni oszczędniej, które dla was przygotowaliśmy. Składniki kosztowały nas około 20 zł, przygotowaliśmy z nich aż 4 porcje. Przepis […] Artykuł Kluski ruskie. Bardzo łatwo zrobisz je z farszu na pierogi. Podane ze...
Najnowsze przepisy
Kanapka na ciepło z kiełbasą, cebulą, usmażona w jajku... ⇖ 2
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 12
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 18
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 31
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 21
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 12
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 26
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 385
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 404
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3886
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 449
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 853
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1715
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1020
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 683
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 597
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 573
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 541
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 474
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 471
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 449









































