Kluski śląskie z mięsem wołowym
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/kluski-slaskie-z-miesem-wolowym/
Przepis na mięciutkie kluski śląskie nadziewane farszem z mięsem wołowym, boczkiem wędzonym, cebulą, musztardą i ogórkiem. To pomysł na kluski śląskie z wołowiną, ale uzupełnione składnikami jak na tradycyjną roladę śląską. Idealne, sprężyste kluski z dwuskładnikowego ciasta, które nawet po odgrzaniu wciąż będą miękkie. Doskonale przyprawione mięso oraz aromatyczne dodatki tworzą wraz z idealnym ciastem danie, którego każdy powinien spróbować. Kluski...
Najnowsze przepisy
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 6
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 15
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 25
[ Artykuł sponsorowany] Kuchnia Malezji i Singapuru:... ⇖ 15
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 45
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 36
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 748
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 464
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 389
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 443
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 222
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 45
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 36
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 33
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 28
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 25


































