Kluski śląskie
Źródło: https://mixsmaku.blogspot.com/2014/01/kluski-slaskie.html
skladniki* 1 kg ziemniakow* maka ziemniaczanaSposob wykonaniaZiemniaki obrac, ugotowac w osolonej wodzie, odcedzic i utluc, a nastepnie przecisnac przez praske. Jezeli nie ma to moze wystarczyc kilkak...
Najnowsze przepisy
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 5
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 8
Wybór odpowiednich herbat do miejsc gastronomicznych to... ⇖ 12
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 14
Wszyscy to wiedzą, że uwielbiam kabanosy! Domowe, robione... ⇖ 23
Przepisy z bloga
skladnikibiszkopt* 2 jajka* 1/4 szklanki maki pszennej* 1/4... ⇖ 662
skladniki* 4 jajka* 1 i 1/2 szklanki maki* 1 i 1/2 lyzeczki... ⇖ 679
skladniki* 6 jajek* 1 szklanka maki pszennej* 2 budynie (po... ⇖ 749
skladniki* 3 szklanki maki pszennej* 4 jajka* 1 szklanka... ⇖ 816
skladniki* 1 szklanka sezamu* 100 g margaryny* 1 jajko* 70... ⇖ 609
skladniki* 1 niezbyt dojrzaly banan* 1 lekko twarda... ⇖ 765
skladniki* 5 duzych jajek* 2/3 szklanki cukru* 1/2 szklanki... ⇖ 773
skladniki* 5 jajek (duzych)* 2 szklanki maki pszennej* 2... ⇖ 1126
skladniki* 3 galaretki w roznych smakach (kiwi, cytryna,... ⇖ 655
skladniki* 235 g maki pszennej* 1 jajko* 50 g margaryny* 50... ⇖ 569
skladniki* 280 g maki pszennej* 115 g margaryny* 150 g... ⇖ 685
skladniki* 50 dag piersi z kurczaka lub indyka* 2 cebule* 2... ⇖ 645
Przepisy na czasie
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 54
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 52
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 49
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 42
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 37
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 35
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 32
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 32
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 28









































