Najnowsze przepisy
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 16
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 17
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 24
W sezonie wiosenno-letnim odchodzimy od formalnych... ⇖ 12
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 18
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 17
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 23
Knedliki
Kuchnia czeskaSkladniki:20 g drozdzy1 lyzeczka cukru400 g maki pszennej125 ml mleka3 jajka1 kajzerka1 lyzka maslaPrzygotowanie:Drozdze utarlem z cukrem i szczypta soli. Wlalem do maki, dodalem jajka i mleko. Dokladnie wymieszalem. Odstawilem na godzine, aby ciasto uroslo. Bulke pokroilem w kostke i przysmazylem na masle. Ostudzilem, dodalem do ciasta. Dobrze zagniotlem. Z ciasta uformo...
Przepisy z bloga
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 79
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 59
No, nie było mnie trochę, bo zachciało mi się skałek w... ⇖ 53