Kociołkowanie
Źródło: https://codzienne-gotowanie.blogspot.com/2011/09/kociokowanie.html
Jak juz wspomnialam, w poprzednim poscie, ostatni kilka dni wakacji spedzilam na dzialce w Polsce. I chce tylko przypomniec, ze bylo wspaniale, caly dzien na powietrzu, spacery po lesie, zbieranie grzybow, piwko przy ognisku i oczywiscie grillowanie.Najciekawszymi potrawami z grilla, poza kielbaska, byly suszone sliwki zawiniete w boczek - pychotka, oscypki zawiniete w boczek - wspaniale, choc nie...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 13
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 21
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 26
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 25
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 29
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Paneer to ser wywodzący się z subkontynentu indyjskiego.... ⇖ 774
Curry z kukurydzy z groszkiem to kolejne fantastyczne,... ⇖ 749
Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami w związku z czym... ⇖ 747
Sałatka tajska z paluszkami krabowymi to idealna sałatka... ⇖ 794
Paszteciki z ciasta francuskiego z haggisem to idealna... ⇖ 769
Wszelkiego rodzaju chlebki są niezwykle popularne w kuchni... ⇖ 737
Zapraszam Was na kolejny rewelacyjny przepis z kuchni... ⇖ 688
Curry z kurczaka z Andhry to danie wywodzące się z... ⇖ 1394
Kurczak z Chettinad to danie, które pochodzi z południa... ⇖ 697
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3119
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2176
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1517
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 726
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 712
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 699
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 662









































