Kokosowo-orzechowe pralinki-serca z kawałkami czekolady
Źródło: http://smilingshrimp.blogspot.com/2017/08/kokosowo-orzechowe-pralinki-serca-z.html
Dzisiaj zlapalo mnie "slodkie szalenstwo", a poniewaz dzieki paczce od alfa-koszyka, moja szafka jest wypelniona roznymi smakolykami, nie moglam przepuscic takiej okazji. Wiec w przyplywie weny, trady...
Najnowsze przepisy
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 7
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 23
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 21
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 26
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Jestescie studentami, zabieganymi uczniami lub po prostu... ⇖ 1027
Daaawno mnie tu nie bylo, fakt, a wszystko przez multum... ⇖ 1007
Organizujecie impreze, roboty z jej przygotowaniem mnostwo,... ⇖ 981
Za oknem jesien, a sezon na grzyby trwa w najlepsze. Nie... ⇖ 910
I oto mamy pierwszy przepis powstaly we wspolpracy z firma... ⇖ 890
Ostatnimi czasy praktycznie zupelnie stracilam chec do... ⇖ 869
Witam was wszystkich serdecznie na blogu Smilling shrimp.... ⇖ 792
Co tam glodomorki? Czy Wam tez zdarzaja sie dni, w... ⇖ 823
Dzisiaj krotki przepis na orzeszki sojowe, czyli idealna... ⇖ 882
Czesc! Jak Wam mija niedziela? Ja swoja rozpoczelam... ⇖ 894
Jesien trwa w najlepsze. Dni staja sie znacznie... ⇖ 995
Jesienia dynia kroluje na polskich stolach, blogi kulinarne... ⇖ 917
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3089
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2166
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1508
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 861
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 761
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 719
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 710
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 686
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































