Komosa ryżowa. Dlaczego warto ją włączyć do diety bezglutenowej i wegetariańskiej?

Quinoa, czyli komosa ryżowa, zyskała w ostatnich latach bardzo dużą popularność. Uważana jest ona za jedną z najzdrowszych i najbardziej odżywczych roślin na całym świecie, dlatego często określana jest mianem “superfood”. Zawiera duże ilości pełnowartościowego białka, a także mnóstwo cennych witamin i potrzebnych organizmowi mikroelementów, dlatego powinna […] Artykuł Komosa ryżowa. Dlaczego warto ją włączyć do diety bezglutenowej i wegetariańskiej?...
Najnowsze przepisy
Rasa puławska to polskie dziedzictwo hodowlane cenione za... ⇖ 3
Sałatka z jajkiem z porem to przykład na to, że proste... ⇖ 4
Prosty przepis na domową przyprawę gyros! Taka przyprawa... ⇖ 6
Jeszcze kilka lat temu temat medycyny estetycznej kojarzył... ⇖ 6
Pieczona owsianka ze śliwkami airfryer Kiedy dostałam... ⇖ 18
Czerwona kapusta przez wielu bywa niedoceniona — zbyt... ⇖ 20
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoRelacjaSeria książek... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Rozkoszowanie się smacznymi posiłkami i jednoczesna... ⇖ 87
Pasta sambal nasi goreng to pikantna przyprawa używana do... ⇖ 137
W dzisiejszych czasach coraz więcej osób zwraca uwagę na... ⇖ 127
Przepisy na czasie
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 241
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 182
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 180
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 150
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 130
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 125
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 102