Kompot z rabarbaru.

Kompot podajemy schłodzony. Składniki :3 l wody80 dkg rabarbaru20 - 25 dkg cukruSok z cytryny ( opcjonalnie ) Sposób wykonania :Rabarbar myjemy, kroimy na kawałki 2 - 3 cm. Wodę wlewamy do garnka, wsypujemy cukier, mieszamy. Garnek stawiamy na ogniu, zagotowujemy. Na gotującą się wodę wsypujemy pokrojony rabarbar, mieszamy. Gotujemy przez 5 minut pod przykryciem....
Najnowsze przepisy
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 10
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 10
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 11
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 15
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 70
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 155
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 170
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 173
Domowe pączusie są najlepsze.W głębokiej patelni lub... ⇖ 196
Jajka wkładamy do garnuszka, zalewamy zimną wodą .... ⇖ 207
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2102
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 347
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 322
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 276
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272